Rakovina-konec jedné nemoci lidstva

13.05.2013 10:07

 

Rakovina-konec jedné nemoci lidstva

Vystoupení MUDr. Matthiase Ratha v Berlíně - reálný pohled na současnou a budoucí léčbu rakoviny - éra regulace buněk, konec chemo a radioterapie (slovenské titulky). Videozáznam níže.

Dr. Matthias Rath objevil hlavní mechanismus pro kontrolu rakoviny pomocí specifických mikrovýživných látek. Tím se však automaticky stal terčem útoků lobby farmakartelu, protože jeho terapii a účinné látky si farmakartel nemůže patentovat.

Tato přednáška, která odezněla na podzim v roce 2011 v Berlíně, může otřást Vašim náhledem na "dobrý" farmaceutický průmysl, který jakoby neúnavně hledá prostředky k léčbě nemocí. Do jisté míry ano, ale pouze pokud se tyto prostředky dají patentovat. Pouze pokud na tom mohou vydělat. A pokud někdo přijde na to, že nějaká přírodní látka, například vitamín C dokáže obalit nádor, aby nemetastázoval, dělají vše proto, abyste se tyto informace nedozvěděli, a když už, aby jejich autora zesměšnili a jeho práci bagatelizovali. Proč? Neboť na takovém léku se nemohou napakovat.

Zkoušeli dr. Ratha umlčet právníky. To se jim však za 19 let nepodařilo. Proč? Neboť má pravdu. Množství vědeckých publikací, včetně klinických zkoušek, potvrzuje účinnost buněčných vitálních látek zkoumaných výzkumným ústavem dr. Ratha v boji proti rakovině. Skoro všechny velké výzkumné ústavy a univerzity v současnosti provádějí příslušné klinické studie s přírodními mikrovýživnými látkami.

Pokud si najděte na tuto přednášku čas necelé 2 hodiny, pochopíte to, s čím si farma-doktoři dodnes nevědí rady - klíčový mechanismus šíření rakoviny - a jak zabránit metastazování.

V druhé části přednášky se dozvíte děsivé pozadí chemoterapeutik. Říkají vám něco bojové chemické látky jako yperit? Víte že nacističtí bossové připravili model současné EU? A že po 2. světové válce si IG Farben rozebrali chamtivé klany Rockerfellerovců a Rothschildů? Poté se není co divit, že farmaceutické firmy se chovají tak bezohledně a nečestně.

Epocha otravy a ničení buněk chemoterapií a ozařováním se však chýlí ke konci. Přichází nová epocha zdolávání rakoviny: Začala epocha regulace buněk - medicínsky přelom, který jednou provždy ukončí tragédii epidemie rakoviny.

Pochopitelně nezastupitelnou roli sehrává prevence a případná včasná detekce.

 

MUDr. Matthias Rath: Žaloba na farmaceutické korporace

Knihu Victory over cancer! si můžete přečíst v angličtině na https://www.victory-over-cancer.org/book/index.html a v němčině https://www.victory-over-cancer.org/de/index.html

MUDr. Matthias Rath se narodil v roce 1955 ve Stuttgartu v Německu. Po ukončení lékařské fakulty  pracoval jako lékař a výzkumník na klinice Univerzity v Hamburku, a v Německém Kardio Centru v Berlíně.  Svůj výzkum zaměřil na příčiny arteriosklerózy a kardiovaskulární nemoci.

V roce 1987, MUDr. Rath objevil souvislost mezi nedostatkem vitamínu C a novým rizikovým faktorem  nemocí srdce - lipoproteinem. Po publikování těchto výzkumných poznatků v American Heart Association Journal “Arteriosclerosis,” MUDr. Rath přijal nabídku připojit se k dvojnásobnému laureátu Nobelovy ceny Linusovi  Paulingovi a v roce 1990 odešel do USA aby se stál prvním ředitelem kardiovaskulárního výzkumu v Ústavu Linuse Paulinga v Palo Alte v Kalifornii. MUDr. Rath pracoval spolu s  tímto laureátem Nobelovy ceny v různých oblastech výzkumu výživy. Oba vědci se sblížili, stali se osobními přáteli, kteří sdíleli obecné humanistické hodnoty, včetně jejich odhodlání pro mír a spravedlnost. V roce 1994, krátce před svou smrtí Linus Pauling prohlásil: “Nepochybuji o tom, že jsem přemýšlel o MUDr. Rathovi jako o mém nástupci.”

Dnes  MUDr. Rath vede Výzkumný a vývojový ústav výživy a buněčné medicíny. Jeho ústav řídí základní výzkum a klinické studie k vědeckému dokumentování prospěchu mikroživin pro zdraví v boji proti velkému množství nemocí. MUDr. Rath je zakladatelem vědeckého pojetí buněčné medicíny, systematického uvedení biochemické znalosti role mikroživin do klinického lékařství jako biokatalyzátorů ve velkém množství metabolických reakcí v buněčné úrovni.

Aplikováním těchto vědeckých poznatků v boji proti nemocem, on a jeho výzkumná skupina poznali, že společným předpokladem a primární příčinou je chronický nedostatek mikroživin u následujících nemocí:

  •     Arterioskleróza (příčina srdečního onemocnění a mrtvice)
  •     Vysoký krevní tlak
  •     Selhání srdce
  •     Nepravidelný tlukot srdce
  •     Diabetické oběhové problémy
  •     Osteoporóza
  •     Mnoho forem rakoviny
  •     Selhání imunity jako předpoklad palety infekčních chorob, včetně AIDSu

MUDr. Rath je členem NewYorské akademie věd, Americké asociace srdce a jiných vědeckých organizací. Jeho populárně vědeckých knih “Proč zvířata nedostanou infarkty – ale lidé ano” a “Rakovina” se prodalo několik miliónů výtisků v desíti jazycích.

Bojování lékařskými významnými objevy proti existujícím zájmům a dogmatům je jako plavba na oceánu,” říká MUDr. Rath, “vítr, který zavane do vaši tváře se stane vaším kompasem.” A dodává: “Nemusíte být univerzitní profesor nebo laureát Nobelovy ceny; abyste si spočítal, že infarkty, mrtvice, rakoviny a mnoho ostatních chorob budou v budoucnosti v podstatě neznámé.”  

MUDr. Rath je celosvětově vyhlášeným obhájcem práv pacientů a volného přístupu k přirozenému zdraví. Jeho obhajoba je nástrojem v předcházení globálnímu zákazu přírodních zdravotních terapií ve prospěch farmaceutického průmyslu. Aby ochránili jejich celosvětový trh patentovaných léků, tento průmysl hledá globální zákaz preventivních a léčebných zdravotních informací ve vztahu k přírodním nepatentovatelným léčebným postupům tím, že zneužívá  „Codex Alimentarius Commission” – mezinárodní normalizační organizaci, která se zabývá zpracováním norem a dalších dokumentů v oblasti potravin, které mají význam v mezinárodním obchodu s potravinami, zřízenou Spojenými národy.

Jako uznání jeho občanské odvahy proti farmaceutickým zájmům a jeho úsilí ve prospěch lidí světa, obdržel v roce 2001 prestižní ocenění „ Cenu opory svobody“ od Americké lékařské asociace prevence.

Jeho závazek ke světovému míru a sociální spravedlnosti vyvrcholil založením Nadace Zdraví MUDr. Ratha v roce 2002. Tato nezisková organizace podporuje široké spektrum aktivit na poli lidského zdraví, sociální spravedlnost a – nejdůležitější - v  zachování míru. V tomto úsilí MUDr. Rath vidí práci jeho Nadace jako pokračování  myšlenek laureátů Nobelových cen míru  jako Linuse Paulinga, Alberta Schweitzera, Martina Luthera Kinga Jr. a Nelsona Mandely.

MUDr. Rath vyšel ze skromného zázemí. Jeho rodiče byli farmáři v jižním Německu, kteří přenesli humanistické hodnoty na své děti. “Tyto hodnoty,” říká  MUDr. Rath, “jsou pro mne stále hnací sílou. Můj život je příkladem toho, že nemusíte být narozen jako privilegovaný člověk, abyste mohl přispět k lepšímu světu.”

Kniha Nacistické kořeny "bruselské EU" - Matthias Rath, Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki a August Kowalczyk

v češtině je možno knihu zdarma stáhnout nebo přečíst online zde

Co jste už vždycky chtěli vědět o ‘bruselské EU’ - Ale nikdo se neodvážil vám o tom říci!

V této knize se čtenáři dozví o skutečnostech, jež nejeden z nich bude – z pochopitelných důvodů - zpočátku možná odmítat. Bude namítat, že kdyby zde dokumentované a tak dalekosáhlé historické informace byly pravdivé, určitě by se už o nich někde doslechl.

Toho jsme si jako autoři byli pochopitelně vědomi. Proto také zastáváme názor, že by součástí naší odpovědné práce by mělo být čtenáře nejen povzbudit, aby si tuto knihu přečetl, ale aby také četl a studoval zdroje dokumentů, uvedené pod textem na každé stránce.

Téměř tři čtvrtě století se svět dovídal, že 2. světovou válku způsobil jakýsi psychopat Adolf Hitler s družinou rasisticky motivovaných úletářů, nacistů. Ve skutečnosti ale byla 2. světová válka dobyvačnou válkou, vedenou v režii chemického, petrochemického a farmaceutického Kartelu s cílem kontrolovat multibilionové globální trhy v nově vznikajících oblastech patentovaných chemických výrobků.

 


Více zde: https://www.uspesna-lecba.cz/rakovina/rakovina-konec-jedne-nemoci-lidstva/