PRÁCE S ENERGIEMI

29.12.2011 16:13

 

 / Jak pracovat s energiemi / Další způsoby; Důležitá pravidla | Alue |  Jak pracovat s Energiemi - seriál

Samozřejmě, že způsobů, jak nabrat energii z vesmíru je mnoho, záleží na představivosti a na tom, co vám půjde lépe udělat, nebo si představit. Pokud jste zvládli první cvičení, neměl by být už problém pracovat na tom a dál to vyvíjet. - Je to známka toho, že umíte vizualizovat a že nejste zablokovaní. - Co potřebujete více? Už nic. Jen vědomosti, abyste mohli tuto schopnost správně využít.
 
Vizualizací lze vytáhnout, přesunout a použít jakoukoliv energii z čehokoliv. - Lze to použít pro dobré účely, ale lze to také zneužít, například vědomé vysátí energie z člověka. - To ale nedoporučuji. Kdo bude své schopnosti zneužívat, ten o ně přijde.
Nemusíte energii nabírat pouze z vesmíru, lze využít svoji vlastní, to ale není úplně dobrý nápad, pokud svoji energii do něčeho vkládáte. - Téměř nikdo z lidí tady není napojen správně na zdroj energií, proto se neumí dobíjet. ( Zbývá leda vědomá vizualizace a sání v přírodě. To ale není ten přirozený kanál, o kterém mluvím.)
 
Vesmírná energie je naprosto univerzální a v nezměněné formě přichází z vesmíru jako bílá záře. - Může být léčivá, může vás chránit, může být použita jako jakýkoliv jiný druh energie. Na co ji nasměrovat musíte vědět vy. Energie z vesmíru je inteligentní, vědomá. Komunikuje s vámi a reaguje na vaše povely, představy a přání. - Než energii na něco použijete, musíte první vědět, na co ji chcete a podle toho s ní zacházet, podle toho jí určit cíl!
 
_____ Jiné způsoby nabírání energií _____
 
Vše co je okolo vás obsahuje energii.
Vše, co je okolo vás není tvořeno ničím jiným než energií, která má různou hustotu a konzistenci.
Tedy ze všeho co je okolo vás se dá energie získat a všemu se dá energie dodávat. Někde to jde lépe, jinde hůř.
 
Na nabírání a posílání energií jsou výborné stromy ( doporučuji článek, který jsem sepsala již dříve, najdete ho v návodech ,,Jak správně nasávat energii ze stromů") - Zde přikládám ilustraci týkající se pozice u stromu, postup si přečtěte v článku.
II.
Můžete si lehnout/sednou/stoupnout na zem, někde v přírodě a zkusit roztáhnout ruce, přitom si představujte, jak ze širokého okolí přichází provázky energií různých barev (v přírodě většinou přichází zelená barva). Naberte tuto energii do svého těla a potom ji zase pošlete do okolí zpět. Po chvíli přestaňte posílat a opět energii naberte, znovu ji vyšlete. - Příroda vždy energii vrací. Když posíláte do okolí energii, snažte se do ní zamíchat svoji vlastní energii. Buď se napojte na vesmírný kanál, nebo naberte energii ze svého těla. - Při takovém přenášení energií se bude množství síly stále více násobit, o nic nepřijdete, naopak získáte.
III.
Takové přenášení energií lze praktikovat všude a na všem, ale rozhodně nejlepší jsou živé organismy, může to být i váš pes, ale nejlepší jsou rostliny, stromy, země. - Pokud chcete projevit trochu úcty, první vyšlete energii vy. Nezačínejte nabíráním, ale naopak dáváním.
 
Nikdy nesajte z ničeho a nikoho energii, aniž byste ji vrátili, nebo aniž by s tím ta bytost souhlasila!
 
Po napojení na vesmírnou energii nemusíte nic posílat zpět, ale poděkujte. - Berte to jako důležitou slušnost. - Věta je jednoduchá a je od srdce, říkejte co chcete, prociťte to jak uznáte za vhodné. - Za energii z vesmíru se děkuje.
 
Pokud ale berete energii z živé bytosti, vraťte ji. - Strom vám rád dá svoji energii, ale vy ho nevysávejte, vy mu na oplátku dávejte svoji a na konci poděkujte.
 
Spíše než že vezmete energii ze svého psa, raději ho pohlaďte a pošlete mu tu svoji, on vám ji vrátí znásobenou.
 
Nikdy neberte z ničeho živého energii aniž byste mu ji vrátili, či za ni poděkovali.