PRACE S ENERGIEMI 6

29.12.2011 16:20

 

Jak pracovat s energiemi / Likvidace destruktivních bytostí

 | Alue |  Jak pracovat s Energiemi - seriál

Využití energie na likvidaci nedobrého:
 
Nejsme tu od toho, abychom si nechali pořád jen ,,srát na hlavu". Vy to víte, já to vím, vesmír to ví. Proto lze naši starou známou milou zářivou energii použít jako neviditelnou ,,zbraň". - Ovšem v dobrém slova smyslu.
K čemu vám bude ochranné vajíčko, když okolo vás pořád budou pobíhat démoni a vy nebudete vědět, jak je odehnat? - Ok, maximálně vizualizací světelných vln. Ale my máme přece neomezené možnosti!
Od ochrany tedy přecházíme k likvidaci, která je velice jednoduchá.
 
Energie vesmíru je vysoce konstruktivní, démon je destruktivní. Tyto dvě věci nejdou dohromady a toho se dá využít. Tak jako se démon nedotkne vašeho zářivého štítu, tak je možné ho tím štítem přetáhnout po hlavě.
 
Abyste ale mohli zlikvidovat nedobrou bytost, musíte ji umět vidět. - Pokud ji nevidíte, to už je těžké. Tedy rozpouštění démonů už je trochu vyšší level. Je nutné umět démona vidět, nebo přinejmenším alespoň umět vycítit, kde se nachází.
Pokud ho vidíte, jeďte jako buldozer. Ale pokud ho cítíte, něco si musíte přidat. - Tam kde démona cítíte, nebo prostě víte že tam je, tam si ho v hlavě představte, abyste ho mohli pomocí vizualizace zlikvidovat. (Stačí černá šmouha, ta vás totiž ani moc nevystraší. Jakmile dostanete strach, démon vyhrál, to si pamatujte.)
 
Udělejte si okolo sebe vajíčko, nebo přivolejte světelnou bytost na pomoc. Až budete odstíněni, můžete začít démona likvidovat, ale nezapomeňte, ENERGETICKÁ OBRANA FUNGUJE TAK DLOUHO, DOKUD JI V MYSLI HLÍDÁTE! - Tedy během likvidace musíte stíhat v hlavě stále vidět okolo sebe to vajíčko, nebo alespoň anděla. Pokud to nedokážete, vaše obrana mizí. - Potom zaměřte démona, obklopte ho dokola energií a v ní ho rozpusťte. - Může řvát, ale to neřešte, spíše se hlídejte, abyste v sobě neměli nenávistné, zlobné, ustrašené nebo jinak destruktivní myšlenky. Pokud je budete mít, nebude vaše obrana fungovat. - Naučit se pracovat s energií není jen o vizualizaci, je to schopnost ovládnout sebe sama.
 
Pokud je démonů více, můžete (pokud je vaše schopnost myšlení v obrazech dostatečně silná) si přivolat více andělů, démony sehnat dohromady a hromadně je zlikvidovat, nebo můžete postupně. Nezapomeňte si ale hlídat energetické obrany.
 
Jak bude takové rozpouštění temné bytosti ve světle vypadat záleží na vás. Může ho to vysát do výše, kde se destrukce ztratí ve vesmíru, můžete ho rozpustit tak, že se černota promění ve světlo. (Pokud umíte svoji představu kombinovat s jasnozřivými vjemy a vidíte démona nejen jako černou šmouhu ale jako skutečnou bytost s kostmi a vším možným, nemusíte se namáhat představováním. Prostě ho nakrmte světlem a počkejte, co to s ním udělá.)
 
X.
 
 
Vajíčková specialitka:
 
Pokud na vás něco působí na dálku tak, že to vysílá k vám destrukci, je možné to obalit bílým vajíčkem energií, přesně jako když se snažíte chránit před destrukcí nějakého člověka, nebo démona. - Vajíčko nedávejte na sebe, ale na útočníka, který vysílá k vám černou energii. - Představte si, jak se uzavírá v té dobré konstruktivní energii, která nepropustí nic zlého. Vidíte, jak se černá energie nemůže z vajíčka dostat ven a obrací se zpět k odesilateli, až ho nakonec úplně zruinuje. Někdy si toho černý mág nebo nějaká bytost všimne a nechá vás nepokoji, jindy jim to trvá delší dobu.
XI.
 
(Tímto způsobem jsem se zbavila skupinky temných mágů, kteří na mě před nějakou dobou udělali zátah. Trvalo to tři dny, byly to muka. Ale potom jsem se naštvala a začala na ně posílat právě vajíčko. Do jednoho dne bylo po všem.) - Zdravím vás kluci :)
 
________________________________________________________________________
 
Pokud vám ani jedna technika nezafunguje, což se občas může stát, protože třeba máte málo síly, nebo je démonů moc, funguje technika mrtvého brouka. Dělejte, že žádný démon není, že neexistuje, nevšímejte si ho, nemyslete na něj a věnujte se něčemu zábavnému, nebo jděte za někým na návštěvu se pobavit. - Když si ho nebudete všímat, dřív nebo později odejde, protože s vámi nebude chtít ztrácet čas, když ničeho nedocílí.