PRÁCE S ENERGIEMI 3

29.12.2011 16:15

 

 Jak pracovat s energiemi / Posílání lidem - rizika

| Alue |  Jak pracovat s Energiemi - seriál

____ Posílání energií jiným ____
 
Když se někdo dozví, že umíte něco s energiemi, chce hned důkazy. Chce například posílat energii na dálku. - Párkrát jsem to dělala, ale posílání energií na dálku k někomu úplně cizímu ze zkušeností nedoporučuji.
Používejte schopnosti uvědoměle, ne bez rozmyslu. - Neposílejte energii někam, když nevíte, co to udělá, nebo neznáte dotyčného člověka.
 
Můžete se napojit na vesmírný kanál energií, přes který lze posílat energii do čehokoliv. Nejlepší je cvičit posílání energií na přírodě. - Najít si nějaké místečko, kde cítíte, že by to potřebovalo zenergetizovat, napojte se na kanál, položte ruce na zem, dlaněmi do hlíny a představujte si, jak bílá záře prochází skrze vás do země.
IV
 
 
Pokud si nejste jistí, před posíláním energie si zkontrolujte, jestli cítíte ten pruživý balonek, když k sobě přiblížíte ruce. -Nejlepší je vyciťování energie se zavřenýma očima. Jakmile je otevřete, vaše vnímání se velice ztlumí, nebo úplně vypne. - Energii nabírejte a vyciťujte se zavřenýma očima, kdy máte menší kontakt s okolím.
 
Energie nemusí vždy nutně procházet vámi. - Můžete zkoušet posílat energii do větších ploch.
V.
(Já chodívala na vysoký kopec s výhledem na město a tam jsem s energií pracovala. Vytvářela jsem ochranné kopule, nebo táhla destrukci ven do vesmíru. - K tomu se ještě vrátím.)
 
Krásné je vyměňovat si energii se stromy. - Na mých stránkách najdete v návodech do detailu popsaný postup, jak správně nasávat energii u stromů, největší účinek se však dostaví, když pošlete energii vy k němu. - Můžete v rukou uplácat kus energie a na dálku ji poslat ke stromu, nebo ji do něj vložit zblízka. - Když u stromu počkáte a budete se ho dotýkat, ucítíte, jak vám energii pomalinku láskyplně vrací.
Když nepočkáte a půjdete si svojí cestou, po pár metrech vás bafne do zad velká koule energie. - Příroda vždy vrací. Lidé velice zřídka. Příroda vrací a dává, lidé zde hlavně sají.
VI.
Energii můžete upravovat. - Jak jinak, než barvami.
Bílá barva je univerzální, tu použijte na cokoliv. Ale pokud barvám rozumíte, můžete se pokoušet energii pomocí barev lépe nasměrovat na ten či onen účel. - Energie vždy slyší vaši mysl a ví, co se po ní chce.
 
Osobně svoji ani vesmírnou energii nepoužívám na léčení. - Potíž je v tom, že pokud začnete léčit nějakého člověka, jeho nemoc do sebe natáhnete spolu s jeho problémy.

POKUD BUDETE ŘEŠIT ZA JINÉ LIDI JEJICH PROBLÉMY, PŘETÁHNETE SI TO VŠECHNO NA SEBE VČETNĚ NEMOCÍ, protože nemoc vždy pochází z ublížené duše.
Pokud chcete léčit lidi, začněte je léčit slovem a vědomostmi. - Pokud vás někdo poprosí o léčení, dejte mu návody a rady, jak si pomoci. Nedávejte mu svoji energii, neléčte ho. - Je to totiž úplně zbytečné.
Pokuste se léčit něčí rakovinu. - Klientovi bude slastně, protože saje saje a saje. - Vaše léčení bude mít účinek možná pár dní, ale potom jeho účinky vyprchají, protože rakovina, konkrétně rakovina prsu je zapříčiněna konfliktem matka - dcera a naopak. - Pokud jste nemocní, vyřešte si svoje problémy s rodinou, vyřešte si své mindráky v hlavě a nesajte z lidí.
Léčit nemocného člověka, který má nemoc díky svojí duši je zbytečné, dokud si dotyčný sám své problémy nevyřeší. Můžete mu radit, ale je zbytečné ho léčit. Akorát potom tu rakovinu dostanete taky. Strkáte totiž prsty tam, kam nemáte.
 
Pokud vás někdo úpěnlivě prosí, ať mu vyléčíte nemocná játra, vysvětlete mu, že nejdříve musí pochopit svoji nemoc a vyřešit si ji. Sám si svoji nemoc způsobil, jedině on sám ji dokáže vyléčit. - Takový člověk to nemusí pochopit, může argumentovat, že jste sobečtí, zlí. - Věřte, že nejste. Naopak ten člověk je sobecký, když žádá něco, co mít nemůže, odmítá na sebe vzít zodpovědnost za své vlastní chyby a hází je na druhé, aby se mohl litovat. - Věřte, takových lidí je víc než dost, sama jich pár mám v rodině.
Pokud neumíte pomoci nemocnému radou, pošlete ho za někým, o kom jste přesvědčeni, že to zvládne.
 
Mluvím ale jen o jednom případu, o tom, kdy lidé ničí svá těla svojí psychikou. Jsou ale i situace, u kterých lze udělat výjimku.
Tou jsou například zvířata. Mnoho zvířat onemocní, protož jejich páníček je nemocný, nebo prostě špatně skočí a ublíží si. (to samé se může stát člověku.) - Zvířata jsou tak úžasná, že z lidí sají destrukci a tím jim pomáhají. Bohužel na to ale doplatí. Když máte rakovinu, vaše morče ji dostane taky. Když jste nešťastní, umírají vaše květiny.
 
Samozřejmě, že pokud se rozhodnete léčit za každých okolností, nikdo vám v tom nemůže bránit. Je to vaše svobodné rozhodnutí, které musí každý respektovat. Potom ale je vaší povinností brát za své chování patřičné důsledky. Tuto část nepíši, abych rozkazovala. Je to pro vás, abyste předešli problémům.
Při špatné práci s energiemi, při jejich nesprávném používání o svoji schopnost přijdete a ještě si způsobíte potíže. - Jednejte rozvážně, kladu vám to na srdce už podruhé. Ani já nenesu vinu, pokud si ublížíte. - Vše je vaše svobodná volba, nikdo vás do toho nenutil.
 
Je příjemné někde si v přírodě sednout s někým, kdo také umí s energiemi zacházet a navzájem si pořád dokolečka posílat. Uvidíte, jak vás to nabije. Při vyslání a vrácení se energie násobí ve velkých měrách.
 
Pokud jste se rozhodli použít energii k léčení, OKAMŽITĚ PO ÚKONU SI NĚKOLIK MINUT MYJTE OBĚ RUCE POD LEDOVOU TEKOUCÍ VODOU. - Ta z vás vytáhne velkou část destruktivních energií, které jste chtě nechtě natáhli do sebe.