MACA MAKA - KRÁLOVNA AND

26.04.2016 13:35

MACA MAKA - KRÁLOVNA AND

 

CAFÉ DE MACA -  MACA ROYAL FOR MEN CPS   MACA ROYAL FOR WOMEN CPS -MAKA ROYAL FOR WOMEN PRÁŠEK - MAKA - MAKA GELANDINA - MAKA CHOCO - MAKA MAXIMA EXTRAKT - MAKA ROJA GELANDINA   


MACA  MAKA ORIGINAL – VITALITA - ENERGIE - ZDRAVÍ  Z AND

ORIGINÁLNÍ MACA - MAKA Z VYSOKÝCH PARTIÍ PERUÁNSKÝCH AND, PŘÍMO K NÁM. OVĚŘENÁ BIO KVALITANEJVĚTŠÍ VÝBĚR RŮZNÝCH EKOTYPŮ A ZPŮSOBŮ ZPRACOVÁNÍ, KTERÝ UMOŽNÍ KAŽDÉMU VYBRAT SI TU „SVOU“.

MACA - Lepidium peruvianum Chacon, synonimum Lepidium meyenii Walp.
Maca - Maka je bulva rostliny z vysokých And, s bohatstvím cenných složek a širokým spektrem vlastností.

Je celosvětově známou a vyhledávanou potravinou XXI. století. Již od roku 2001 se těší velkým zájmem i u nás. Je přírodním zdrojem fytoestrogenů. Maka má díky obsahu vysoce hodnotných bílkovin, aminokyselin, vitamínů, minerálů a sterolů velmi významnou výživnou hodnotu. Může nejen zásobit organizmus potřebnými látkami, ale i příznivě ovlivňovat v něm probíhající procesy, zvyšovat vitalitu, usnadňovat regeneraci sil při stavech vyčerpání a dlouhotrvající únavy a udržovat psychickou a fyzickou rovnováhu.
Dnes je populárním peruánským zdrojem energie a vitality, který má svoje stálé místo v jídelníčku našich zákazníků. Maka se stala také oblíbeným doplňkem stravy vrcholových i rekreačních sportovců. NASA využívá Maku jako doplněk stravy kosmonautů.
MAKA ROJA (ČERVENÁ)  A  MACA NEGRA (ČERNÁ)
Existuje několik ekotypů Maky, které se navzájem liší zabarvením slupky bulvy. Některé mají barvu bílou, žlutou, žluto-bílou, růžovou, červenou, fialovou, šedou a černou. Běžné se nabízí bílá a žlutá. V naší nabídce najdete směs všech barev pod názvem Maka Original.
Nejnovější, stále pokračující výzkumy nad makou ukázaly, že barva slupky má vliv na její vlastnosti.
Ekotyp s černou barvou slupky, kromě jiných vlastností charakteristických pro maku, má zvlášť pozitivní vliv na podporu paměti, s červenou barvou slupky zase na podporu kostí .
Maca Maka, aby mohla být naším organizmem stravitelná, musí být dobře pražená nebo vařená.

MAKA GELATINIZADA - náš název MAKA GELANDINA
V současnosti je ve světe stále více vyhledávaná Maca Gelatinizada. Tato maca je během zpracování vystavena krátkému působení teploty („vaření„) a tlaku. Tím dochází k částečnému odstranění škrobů, maka se stává lépe stravitelnou a zároveň si zachovává všechny pozitivní vlastnosti.
JAKÉ JSOU PŘEDNOSTI MAKY GELATINIZOVANÉ ?
Maka gelatinizada (náš název Maka Gelandina) se lépe rozpouští, organizmus lépe a rychleji přijímá obsažené výživné látky, její míra stravitelnosti dosahuje více než 98%. Může být používána bez obav z přirůstu svalové hmoty. Je obzvlášť vyhledávána a ceněna lidmi s citlivým trávicím traktem.
Maca – „Ma ca“ – „Z výšin pocházející dobrá potrava, která posiluje“ - tak ji nazývají indiáni