KOMBINACE ČÍSLA 7

13.11.2011 19:41

 

sedm

Andělské vzkazy s číslem sedm

Vedete skvěle. Jste na správné cestě, tak kráčejte dál! Je to znamení, že jste si vybrali správné myšlenky a že byste se měli ještě pevněji soustředit na své cíle.

 

Čísla 7 7 7 – andělé vám aplaudují – gratulujeme, daří se vám! Neustávejte v pilné práci a vězte, že se váš sen stává skutečností. Toto je velmi pozitivní znamení, které vás upozorňuje, že možná dojde i na další zázraky.

Čísla 7 a 1, například 711 nebo 771 – Ta vám potvrzují, že si vedete skvěle. Jste na správné cestě, tak kráčejte dál! Je to znamení, že jste si vybrali správné myšlenky a že byste se měli ještě pevněji soustředit na své cíle. Nezapomeňte ke svým myšlenkám přidat vhodné emoce, například vděčnost za dary, kterých se vám vživotě dostalo. Vděk urychlí proces vašich manifestací.

Čísla 7 a 2, například 722 nebo 772 – Ucházeli jste se vnedávné době o novou práci, přijetí do školy nebo o půjčku? Tato čísla signalizují dobré zprávy. Žádají vás, abyste nepolevovali a nekolísali ve své víře.

Čísla 7 a 3, například 773 nebo 733 – Nanebevzatí mistři září radostí. Oni nejenže vidí vaše skutečné vnitřní Božství, ale také souhlasí scestou, kterou jste si zvolili. Chtějí, abyste věděli, že si zasloužíte štěstí a dopřávali si nebeskou radost, které je součástí vašeho Božského dědictví a zvolené cesty.

Čísla 7 a 4, například 774 nebo 744 – Andělé vám gratulují a říkají : „Nepolevujte ve skvělé práci. Daří se vám. Soustřeďte své myšlenky, neboť to přináší výrazný a pozitivní efekt.“

Čísla 7 a 5, například 775 nebo 755 – Tato čísla potvrzují, že se kvám nezadržitelně žene změna, a ta vás obohatí buď po fyzické, emocionální nebo intelektuální stránce – popřípadě to bude kombinace všech tří. Pokračujte zvoleným směrem a brzy zpozorujete, jak tyto změny zkvalitňují váš vlastní život i život lidí okolo vás.

Čísla 7 a 6, například 776 nebo 766 – Potvrzení, že vaše myšlenky a práce smateriálním světem jsou přesně takové, jaké mají být. Podařilo se vám vyrovnat myšlenky a aktivity tak, abyste pečovali o svou mysl, tělo i duši. Nepolevujte ve skvělé práci!

Čísla 7 a 8, například 778 nebo 788 – Máte pocit, že nějaká etapa vašeho života, třeba pracovní nebo milostná, končí? Toto je potvrzení, že vaše pocity jsou správné. Konec může znamenat, že se daná situace významně změní klepšímu, nebo že se určitá část vašeho života chýlí ke svému konci. Ať je tomu jakkoli, tato číselná frekvence přináší dobré zprávy o přicházející pozitivní změně, díky které dojde kvyřešení napjaté situace. Vytrvejte, váš život totiž brzy bude o dost jednodušší.

Čísla 7 a 9, například 779 nebo 799 – Gratulujeme! Zbavujete se starých částí vašeho života, které kvám už nepasují. Žijete opravdovějším životem, vsouladu se svým nejlepším svědomím. Tato číselná řada vyjadřuje pochvalu za vaše rozhodnutí žít upřímně.

Čísla 7 a 0, například 700 nebo 770 – Povzbudivé, „do toho!“ přímo od Boha, který vám uděluje pochvalu za intelektuální, duchovní a fyzickou práci, kterou jste vykonali. Na své nynější cestě pomáháte sobě i mnoha dalším lidem, a Bůh vás žádá, abyste ve své skvělé práci pokračovali.