JAK SPRÁVNĚ NASÁT ENERGII ZE STROMŮ

29.12.2011 16:55

 

Mnoho milovníků přírody chodívá do lesů nabírat energii... bohužel málokdo z lidí ví, jak správně ,,nasát".
Nebudu jmenovat, někteří prostě jdou ke stromu a sají, aniž by ho poprosili... jiní poprosí, nasají, ale nedají... jiní poprosí, dají, nasají, ale mají boty... zkrátka tady prostě skoro nikdo neví, jak se správně bere energie ze stromů. Takže to zkusíme změnit,nabízím vám podroíbný návod, jak postupovat při výměně energií u stromu.
Pamatujte, toto je návod na situaci, kdy pracujete s energií vědomě. Pokud si jen ke stromu sednete, aniž byste něco chtěli nasávat a strom vám energii dá, stačí mu pouze poděkovat, protože stromy energii dávají přirozeně samy. Pokud se nejedná o vědomou výměnu (jako v případě následujícího návodu), není energie tolik.
linka
Co s sebou ke stromu:
1. Studenou vodu, odhadem 1-2litry
2. Ručník, nebo něco jiného na utření nohou po zakončení rituálu
 
Návod: ______________________________________________________________
 
1. Výběr stromu
- Strom na energetizování by jste si měli vybrat takový, aby se vám od prvního pohledu líbil a aby jeho kmen byl pro vás příjemný. Strom tedy vybíráte intuitivně.
 
2. První kontakt
- Mnoho lidí to nedělá, ale vidím, že stromy mají rády, když jim řeknete, co jste zač a proč jste k němu přišli... je důležité se ho zeptat, jestli si s vámi chce vyměňovat energii... a samozřejmě počkat, jestli řekne ,,ano".
Pokud neumíte se stromy komunikovat, zaměřte se na své vnitřní pocity. Pokud budete mít pocit, že je vše jak má být a že je vše v pořádku, máte souhlas stromu a můžete pokračovat. Kdyby jste se cítili nervozně, nebo divně, jděte k jinému stromu.
 
3. Boty, ponožky a vše nepotřebné, co by vás tlačilo a omezovalo v pohybu dolů
U stromu musíte stát naboso, sundejte všechny žetízky, hodinky (Náušnice, pokud jsou malinké, nevadí.) Kov obejmutý okolo těla brání průtoku energií a energie ubírá.
 
4. První dáváte energii vy, ne strom
- Poodstupte kousek od stromu, sepněte konečky prstů k sobě, roztáhněte prsty... dlaně od sebe, aby se nedotýkaly - tak vytvoříte velmi silný ,,vysílač energií" - posílejte do stromu tolik energií, kolik vám jen síly a představivost budou stačit... je dobré odhadnout to tak na 10 minut.
 
5. Strom vám energii vrátí 1:100
- Přistupte zpět ke stromu, pořádně si polijte nohy studenou vodou a obejměte jeho kmen... ucítíte, jak se vám jeho energie vrací do těla. Můžete se postavit zády ke stromu a páteří se opírat o kmen, nebo strom klasicky obejměte. Vydržte u stromu 20minut, můžete během nich měnit polohy od stoje k čupění.
Nohy si poléváte, aby jste splynuli energeticky se zemí okolo stromu.
Díky mokrým nohám docílíte nejlepšího energetického propojení, které je v podmínkách na této zemi možné.
 
6. Zakončení
- Až odpočítáte 20 minut, můžete pokračovat, pokud je vám to příjemné, nebo odejít. Pěkně svému stromu poděkujte za jeho sílu (Já stromy ještě líbám na kůru a hladím... mají to rádi.).
Ošuste si nohy a můžete jít.