JAK PRACOVAT S ENERGIEMI 4

29.12.2011 16:17

 

 Jak pracovat s energiemi / Využití na vlastní obranu 1.

 | Alue |  Jak pracovat s Energiemi - seriál

_____ Využití energií na vlastní obranu _____
 
Uvědomte si, že co se barevně odehraje ve vaší mysli, to se děje v jemnohmotném světě. Pomocí vizualizace a práce s energiemi můžete využít andělskou pomoc. Je docela možné, že právě díky vaší vizualizaci začnete také komunikovat s andílky, protože vše souvisí se vším. Kašlete na to, že anděly nevidíte neslyšíte. - To jsou jen nějaké vaše dohody a bloky. Můžete si je v mysli představovat, to nikdo nezakazuje.
 
Každý z nás se občas necítí dobře, někdo vidí démony, někdo je nešťastný a má potíže… - pomocí vizualizace si ale můžete z těchto stavů účinně pomoci. Ovšem pozor, záleží na vás, vaší míře víry v sebe sama a ve vesmírnou sílu.
Ne vždy když to potřebujete musíte vizualizovat vy. Vesmír, andělé, nebo nějaký dobrý člověk může vycítit, že potřebujete pomoc a může vám energii sám poslat. V takových případech cítíte různé návaly energií, někdy vidíte v hlavě obrazy.
 
Vhodné vizualizace při špatných stavech mysli:
 
V klidu si lehněte a představujte si, jak se nad vámi otvírá nebe, jde z něj spousta zlatého světla ve velkých paprscích a ze shora se na vás sypou jiskřičky, které vnikají do vašeho těla a obklopují vás. - Představujte si co nejživěji a snažte se procítit ten krásný obrázek. - Uvidíte, že nakonec se na svět usmějete. (1.)
 
 
Představte si nádhernou světelnou bytost, která je u vás a hladí vás po tváři, nebo vás objímá. - Vidíte, jak z ní v tenkých provázcích proudí energie a světlo, krásně voní, může říkat příjemné věci. - Ve světě vaší mysli jsou jen taková omezení, jaká si sami stanovíte, to samé platí i pro hmotný svět. Nic není nemožné. (2.)
Příjemné a krásné představy andělů působí jako kouzelná hůlka.
 
VII.