SVĚTELNÉ TĚLO

22.11.2011 18:52

 

Různé průběhy a úrovně probouzení, které zažíváme my jako služebníci světla/lásky při našich iniciacích jsou 12 úrovňovým probouzením světelného těla, podobně jako 12 krokový program pro léčení alkoholiků. Na proces světelného těla můžeš nahlížet jako na vzdávání se návyku na fyzičnost a přizpůsobování se zcela novému způsobu nahlížení na realitu - svět světla / lásky / prosperity / jednoty / Kristova vědomí. U tohoto modelu, nová civilizace, která se zde oficiálně bude manifestovat až každý budeme mít aktivované své světelné tělo na úrovni 7-10 + - v tom okamžiku jsme oficiálně na cestě k uzdravení, absolvovali jsme školu přežití a oficiálně jsme vstoupili do nového světa světelného těla.

V procesu probouzení k tomu "kdo opravdu jsme" a realizací naší lásky a velkoleposti, která je skutečným vzestupem a manifestací světelného těla, se můžeš dívat na 12 úrovní světelného těla jako na iniciace. Fyzický vzestup obsahuje iniciace 1 až 6Kosmický vzestup obsahuje iniciace 7-12 a dokončuje stav Kristova vědomí. Během těchto iniciací lidstvo a země vstupuje do 4. a 5.dimenze. Tyto úrovně a iniciace jsou to, čím jsme prošli v dobách Atlantidy a Egypta. Komora pro vzestup ve velké pyramidě (také známá jako "královská" komora), byla fyzickým dimenzionálním transportérem do konečných stupňů vzestupu, "konečných" iniciací do Vědomí-Kristova-Světelného-Těla, pomocí něhož tvé vědomí a fyzické tělo opouští tuto dimenzi a "cestuje" do páté dimenze a výše.

Věci jsou dnes jinak, není třeba procházet dvaceti čtyřleté chrámové iniciace. (Mnoho z nás již těmito iniciacemi prošlo). Žít život na planetě zemi v těchto zrychlených časech a zvýšených úrovních světla - je iniciací. Opravdu, kdokoliv sem přijde a dostane se do těla "si zaslouží" světelné tělo k vzestupu. Také iniciace minulých let byly určeny pro tehdejší dobu, obzvláště k průchodu skrz husté opony dimenzí. Opony jsou nyní velmi tenké a všechny dimenze se nyní sbližují do jednotného celku, takže iniciace jsou nyní snadnější a přímější. Čas pro přímý posun je nablízku. Jde pouze o jednoduchou volbu věnovat svou existenci Všemu Co Je - to je celé o čem to je, jsi doma svobodný.

Pamatuj si, že skutečně tento proces probouzení a transmutace není vůbec lineárním procesem, můžeš zažít mnoho úrovní probouzení najednou a simultánně, proto model 12 úrovní je pouze pro tvé vnímání, aby sis uvědomil pokrok. Vývoj manifestace tvého světelného těla bude jedinečný pro tebe i tvou osobní evoluci.

Tento vývojový model je popisem toho, co se děje na úrovni planetárního druhu, dá se aplikovat na každého na planetě zemi bez ohledu na to jestli se chce vědomě probudit či ne. Celý lidský druh se vyvíjí a mutuje do úplně jiného druhu, nového vylepšeného Světelného člověka - anglicky člověk: Hu-Man, (Hu: Bůh, světlo. Man: myšlenková bytost). Toto je jak fyzický přechod, tak přechod vědomí. Druh Homo Sapiens se vyvíjí do své další úrovně. Abychom mohli spočívat v nových světelných tělech, vědomí bytostí v nich musí být vyvinuté, to je vzestup vědomí.

Tato planeta vzestupuje, aktivuje své světelné tělo, stává se hvězdou. Nová civilizace, která bude sídlit na této hvězdě se manifestuje na planetě zemi, je to civilizace světla, civilizace čisté nepodmíněné lásky - Kristova vědomí. Kdokoliv, kdo se nechce posunout s planetou a akceptovat lásku a božství, kdo stále bude chtít hrát s iluzemi moci a kontroly, bude muset jít hrát jinam na nějakou vzdálenou planetu na hranici dalšího vesmíru.

Nyní, individuálně, mnoho z nás, obzvláště služebníci světla (planetární tým expertů na přechod), již řekli ano a aktivace našich světelných těl už začla. Mnoho z nás může být velmi vysoko v poměru k dvanácti úrovňového programu, jsme skutečně na cestě k obnově. Mnoho bytostí na planetě není ani blízko těchto úrovní, to je zřejmé podle toho, jak se lidé stále na planetě zemi chovají. Mnoho bytostí řekne ano a bude se probouzet rychle, jak se vyvine evoluce. Mnoho bude stále pokračovat v říkání ne svému božství až do poslední chvíle, pokoušejíc se naučit jak nejvíce budou moci z iluze oddělenosti, nehodnosti...před tím než odejdou jinam. Ale budou muset odejít, v této záležitosti není na výběr. Síla evoluce je na nás, buď s tím souhlasíš nebo si dej odchod. Může zde být mnoho záchranných misí, ale buď ujištěn, že vše probíhá podle plánu.

Pro mnoho členů týmu přechodu, v závislosti na tom, kdo jsou a co dělali, a co je jejich specifická mise, vzhledem k Božskému plánu SpoluTvoření Nebe na Zemi, jejich aktivace světelného těla se může dít velmi odlišně a mnohem dříve než s stane aktivace druhu, takže mohou být průvodci druhých.