ROK 2012

30.12.2011 10:19

 

Co nastane v roce 2012 ?

Nový začátek. Vzestup Země umožní dimenzní postup naší planety. Země se posouvá k novému Krystalickému poli, rozšiřujícím od 4. k 12.dimenzi. Krystalický matrix je generován níže uvedenými událostmi:

*Krystalická mřížka bude dokončena 12.12.2012

*Sjednocení dvanácti  Základních slunečních disků, které představují nové DNA a nové frekvence pro Zemi.

*Globální sjednocení krystalického pole, kdy dva hlavní body se nacházejí v Arkansasu a Brazílii.

*Dokončení osmiboké pyramidy, která zahrnuje Krystalickou síť okolo Země a zároveň je napojena na kosmickou mřížku, které je dodávána energie z Orionu a Arkturu.

Tyto a ještě mnohé další úpravy musí být dokončeny ještě v roce 2012. V mnoha ohledech probíhá nanebevzetí již od roku 1987, ale jako konečný krok, musí být dokončeny výše uvedené body

Jak již bylo řečeno, mnozí z Vás jsou nositeli nových kódů, krystalovými inženýry a kvantovými mechaniky, kteří jsou zde na pomoc s vyplňováním úkolů. Jiní z Vás zase posly z budoucnosti, další kupříkladu vyslanci Siriánsko – Plejádské aliance. To platí zejména pro ty, kteří se nazývají Strážci Země.

Jedná se o práci, kterou vykonáváte intuitivně. Mnoho z Vás má protějšky na siriánských a plejádských lodích, které také slouží ku pomoci v této době.

 

Silná data a aktivační fáze roku 2012

Existují určité klíčové frekvence, vyskytující se v konkrétních datech. Rovnodennosti, slunovraty a zatmění budou extrémně silné a každé takové datum představuje jeden malý kód ke konečné změně vzestupu. To, co se nazývá 12. vlna vzestupu, začíná koncem ledna a pokračuje až do 12.12.12.

 

Klíčová data roku 2012 jsou následující:

25.ledna – Zahájení 12. vlny vzestupu.

3.únor -Neptun v Rybách-Zvyšování vnitřních vizí

8.února – Chiron v Rybách – Skvělá příležitost pro individuální uvolnění a globální léčení

20.března – Equinox – 4. a poslední vlna Vesmírné spoušťě, stahování a inicializace Krystalických kódů

20.května – Zatmění slunce – Makro integrace lidstva – rovnováha mužského principu

4.června – Zatmění měsíce – makro integrace lidstva – rovnováha ženského principu

6.června – Integrace Venuše – Integrace Siriánsko-Plejádské aliance, plný návrat zlaté energie delfínů

20.červen – letní slunovrat – extrémně silný, dokončení energií předchozích zatmění a transitu Venuše

22 září – Podzimní rovnodennost – První propojení všech dvanácti primárních sluneční disků v krystalické podobě

13.listopad – Úplné zatmění Slunce – Aktivace 144 Satelitních slunečních disků na 12 základních disků. Konečná Mřížka Integrace božského mužství v rovnováze.

28. listopadu – Zatmění měsíce – Konečná mřížka božského ženství v rovnováze

12.prosince – (12.12.12) Završení – dokončení Krystalické mřížky. Aktivace posledních Atlantských krystalů a sjednocení pyramidové mřížky a slunečních disků. Mužská a ženská energie v jednotě.

21.prosince – Zimní slunovrat – Restart v mřížce vzestupu. Expanze a jednodušší přístup k dvanácti Rozměrům. Boží prst formuje Jupiter, Saturn a Pluto.

Restart = 12.12.12

12.12.12 se stanou veškeré systémy plně kódovanými. Aktivace Krystalu ohně na Biminách a Krystalu moudrosti na jezeře Titticacca.

 

Ekonomika

Mnoho z Vás již vidí, že se ekonomiky celého světa nezadržitelně spějí k pádu. Někteří již tento kolaps dávno předvídali. Drazí, ekonomika se musí změnit a také se změní, ale nečekejte, že nastane totální kolaps, protože to by neposloužilo Nové Zemi. Tato změna k novému systému bude probíhat desetiletí, tedy bude to postupný proces.

 

Americké prezidentské volby

V listopadu 2012 započnou nové prezidentské volby v USA. Nechceme předpovídat vítěze, ale jen říkáme, že je to velmi důležitá chvíle.
Prezident Obama je duše vyššího světla, a skutečně nabízí lepší cestu pro Spojené státy. Jeho znovuzvolení bude obtížné, ale je velice důležité. Jisté však není nic, jelikož v tomto hraje roli mnoho faktorů. Obama je muž, kterému záleží na občanech. Přesto ještě bude trvat mnoho let, než budou v představenstvu USA poctiví lidé.

 

Shrnutí

2012 je zázračným rokem. Je dokončením planetárního vzestupu vědomí. Změny však budou probíhat postupně, tak, jak na ně budete pohlížet lineárním pohledem. Většina z Vás se ale 22.12.2012 ohlédne a řekne:,, Vždyť se nic nestalo, co je za problém?“ Ale Ti z Vás, kteří pochopili, o co jde, pochopí, že k té úžasné přeměně došlo a že započal vskutku nádherný čas.

 

Já jsem Metatron a přišel jsem se s Vámi podělit o tyto pravdy. Jste milováni.

A tak to je.