V roce 2009 v měsíci listopadu byla prováděna série praktických pokusů, kdy byl paprsek dat (asi hodinový hlasový projev) nasměrován do slunečního systému hvězdy Proxima ze souhvězdí Kentaura (nejbližší hvězda vzdálená asi  4,2 světelného roku). Paketa dat byla do cílové zóny doručena přesně za 0,28 vteřiny a odražené echo bylo přijato zde na Zemi přesně za 0,56 vteřiny (cesta signálu tam a nazpátek).

 Ale to není zdaleka všechno. Pro tento experiment byl použit prototyp pyramidy o velikosti 2,38 metru! Přičemž dle akademických výpočtů lze tímto způsobem komunikovat až do vzdálenosti 28 světelných let, kde by zpožďovací efekt dosáhl hodnoty asi 3,8 vteřiny. Samozřejmě že ve hře je zcela jiný model fyziky, než na jaký jsme doposud zvyklí a o který se doposud opíráme. Einsteinovský model se velmi brzy zjevně stane historií, nyní začínáme hovořit o hyperdimenzionálním modelu fyziky.

  Rusové plně dekódovali tento víceúčelový multidimenzionální útvar a na několika místech Ruska budují tyto útvary, které budou sloužit nejen jako unikátní generátor energie, ale také jako komunikační zařízení na ultra velké vzdálenosti v rozsahu světelných let a též jako unikátní ochranný nástroj  proti vlivům, které lze v blízké budoucnosti očekávat.

 Na vrcholu pyramidy se bude nacházet křemenný pyramidión ze speciálně upraveného a tvarově nastaveného křišťálu, skrze který bude nejen probíhat středová osa celého komplexu, ale tento prvek by měl také sloužit jako jeden z hlavních komponentů tzv. „hyperkomunikace“ v kosmickém prostředí.  

 

 Dnešní lidé vůbec netuší, co všechno se za pyramidami jako historickými reáliemi zde na Zemi a za pyramidou obecně jako topologickým vícedimenzionálním tělesem skrývá. Do určité míry prý budoucnost spojená s lidstvem bude primárně závislá na schopnosti využít potenciál těchto objektů v několika nadcházejících letech.

Pyramidy byly vždy pro naše předky neuvěřitelně mocným stimulem, a proto naši předci nevěnovali prakticky po celém světě ničemu větší pozornost a výzkum než právě pyramidám. Tušili, že lidská evoluce, ale obecně tajemství života a reality, ve které žijeme, nějakým způsobem souvisí s tímto fyzikálním tělesem.

Můžeme tomu nevěřit, můžeme se tomu smát, můžeme to považovat za báchorku, ale fakt je jediný. Rusové rok před startovacím obdobím 2012-2022 jako jediný stát, resp. národ na světě rozkódovali skutečný potenciál Síly a Moci tohoto útvaru. Rusové ve svém výzkumu nepracují pouze sami pro sebe. O své vědomosti a znalosti se podělí s každým, kdo nebude mít možnost tyto informace nějakým způsobem zneužít.

Výňatek je ze seriálu Projekt Gilgameš na: www.matrix-2001.cz

Na planetě Zemi pobývali i v dávných dobách vyspělé mimozemské inteligence Nefer i Annunaki, dle jejichž pokynů byly pyramidové stavby budovány. I Gilgameš byl ze 2/3 bůh a z 1/3 člověk, tedy jakýsi kříženec...

Dnes se dimenze prolínají - stále více spatřujeme neuvěřitelné skutečnosti - tu duchy, onde bytosti světelné z vyšších světů.

 

Přelom roku a první dny roku 2012 byla obloha po celém světě zahlcena UFO:

https://youtu.be/qAKYrVXc0Kk
 
www.youtube.com 
Just 12 days entered 2012, already there were so many UFO sightings across the globe, we were unable to gather every footage together. But this video is out
ČR není výjimkou - i zde neznámé objekty neustále přelétají - naštěstí zatím poslední pozorování nevyhodnocena "odborníky" z projektu Záře, jakmile hlášení vyhodnotí, objeví se: šmouhy, ptáci, hmyz před objektivem, létající lampiony, bolid, vrtulník s nočním osvětlením, dopravní letadlo, málo informací, podvod...
 
PODVOD vidím ve vášnivé snaze znehodnotit výskyt těchto úžasných jevů - nechť si je občané  raději vyhodnotí sami:
UFO 2012.01.03.01-Rájec manévrující disk s rotujícími žlutobílými světly po obvodu - Nehodnoceno UFO 2012.01.01.02-Olomouc přelet červených světel uspořádaných do trojúhelníku - Nehodnoceno UFO 2012.01.01.01-Hranice přelet 15-18ti červeně zářících elipsovitých objektů - Nehodnoceno UFO 2011.12.27.01-Ústí nad Labem bíle svítící kosočtverec, červené blikající světlo, pak silné bílé - Nehodnoceno UFO 2011.12.18.01-Vrbovec 3 manévrující jasně bílá až červená světla - Nehodnoceno UFO 2011.12.16.01-Pardubice přelet tří bíle zářících bodů měnících směr - Nehodnoceno UFO 2011.12.15.02-Chrudim rovnoměrný přelet šedočerného prstence - Nehodnoceno UFO 2011.12.15.01-Vrbátky červeně blikající světlo, potom rotující pás bílého světla - Nehodnoceno UFO 2011.12.11.01-Brno tmavě oranžový kulatý objekt pohybující se po obloze sem a tam - Nehodnoceno UFO 2011.12.10.02-Havířov žlutě zářící bod měnící rychlost - Nehodnoceno