První pomoc, zatímco požádáte jiných o pomoc,Máte pocit, že Vás někdo proklel, udělal Vám, problémy

15.01.2013 10:00

 


Máte pocit, že Vás někdo proklel, udělal Vám, problémy už nevíte nést, vše se Vám sype na hlavu? Než dáte kopec peněz za cizí pomoc, udělejte sami vše pro to, aby Vám bylo lépe. Napíšu Vám jednoduchý postup na to, jak si můžete pomoci.Nevěřte, že to sami nedokážete-ať by Vám to tvrdil neviemkto! Každý z Vás má sílu zvládnout to, co se Vám dostalo do cesty. I když napoprvé ne všechno, ale minimálně polovinu ano!

 

Článků s pomocí v případě prokletí, nepříjemností, nehod a dalších životních situací máme ve FAQ (A Devalon dodává, že odkaz na nejčastěji kladené otázky najdete hned jak kliknete na tento text) hodně. Shrnu Vám to sem-a je jen na Vás, zda vyzkoušíte :) Mnohým stačilo jen toto a jejich život se pořádně změnil.

Základ je VIERA : víra v Boha/Vesmír/Univerzum- v něco "víc", v něco, co má absolutní Pravdu a Lásku v sobě. V něco o čem víme, že je pro / při nás, pomáhá nám a vždy stojí v cestě zlu a nepravdě. Nezapomínejme, že jsme částí této energie a neustále jsme na cestě k ní. Ale-nedostaneme se k ní dokud nejsme na to připraveni. Dokud nejsme Láskou a Pravdou. Všechno co zažíváme je jen učením se, jak se stát Láskou a Pravdou tady, na zemi . Nezapomínejme, že Bůh / andělé / jejich Láska-veškerá tato energie je tu pro nás stále - nejen v dobrých časech-ale hlavně v takových, kdy je nám nejhůř. Nikdy nejsme sami! To, co se nám děje je v souladu s Vyššími principy, kterým momentálně nerozumíme. Pravda se nám ukáže tehdy, pokud ji dokážeme pochopit. Věřme v to, že vše je vždy tak, jak má být ! Buď se nám hroutí idealizace (o lidech, vztazích), nebo se zbavujeme lpění, vášní / závislostí, pýchy ... všechno jsou to velmi potřebné a pozitivní změny, ale našeho egúšika bolí jako ďas: D

Jakékoliv frflanie (jak se mi tohle mohlo stát, jak toto může Bůh dovolit ...), nadávání / hněv (kde je spravedlnost???), Smutek (já už to nevydržím, chci raději zemřít než toto zažívat), obviňování a hledání viníků všude kolem ..... toto vše je reptání na náš vlastní osud, na to, co jsme si vybrali zažít. Je to nespokojenost samého se sebou, se světem ve kterém žijeme a tím i s Bohem samotným. Jak můžeme takto smýšlet / pochybovat o Pravdě a Lásce, o Vyšších principech? Jak si můžeme myslet, že MY jsme lepší a víme všechno lépe než samotný Bůh / Vesmír / Univerzum?

Ale! Už dost s tímto, už NEJSEM OBĚŤ, jdu se svým životem něco udělat:

1. Toto kúzielko děláme při ubývající měsíci (nejlépe dny úterý - poprosíme o pomoc při odstraňování kleteb, porobených, smoly .... Uriela, má na starosti karmu, pozemské věci a má velmi silné působení. Nebo sobotu - Orifiel, případně neděli - Michael)

https://eldhwen.wordpress.com/2009/10/25/zbavujeme-sa-prekliati/

2. pokud se necítíme doma dobře, pokud si myslíme, že něco doma máme, co nám škodí : vše prohlédneme-co nechceme, o čem si myslíme, že není pro nás dobré-darujme, vyhoďme, zkrátka-zbavme se toho. Pořádně uklidit, vyhodit staré poškozené věci, umýt octovou vodou co se dá. Dům / byt si můžeme vydymiť kadidlem, tyčinkami, můžeme si sami "vyprskl" svěcenou vodou (každou místnost poprskáme do kříže, požehnal: ať v této místnosti vládne jen láska, pravda a boží vůle-nebo něco v tomto duchu, vymyslíme si vlastní modlitbičku . Projedeme všechny místnosti a skončíme u vchodových dveří, které stejně požehnal tím, aby k nám přicházeli jen dobré, laskavé, pravdivé a prospěšné věci.) Na závěr vše řádně vyvětrat a pustit dovnitř čerstvé energie. Tento odstavec je shrnut do praktických deseti rad na tomto odkazu.

(A Devalon opět dodává, pokud si to neumíte představit a hledáte podrobněji návody, případně jiné způsoby, zde jsou mnou a mými přáteli odzkoušené návody. Stačí si jeden, nebo více vybrat a vyzkoušet!)

https://eldhwen.wordpress.com/2010/06/21/energeticka-ocista-priestorov

https://eldhwen.wordpress.com/2011/03/28/ocista-priestorov-posielame-duchov-do-svetla-1/

https://eldhwen.wordpress.com/2011/03/30/ocista-priestorov-presvetlujeme-priestory-2/

https://eldhwen.wordpress.com/2011/04/05/ocista-priestorov-vytvarame-ochranu-okolo-priestorov-3-2/

3. během celého měsíce (z upřímného srdce) se modlíme modlitbu odpuštění:

https://eldhwen.wordpress.com/2012/03/08/modlitby-odpustenia-a-uvolnenia-karmy/

Projdeme si minulost a všechny těžké situace. Do každé se více "podíváme" a zkusíme najít podstatu- co mi tato situace měla říct? Co mě měla naučit? odpustit sobě, lidem, kteří nám ubížili, poprosíme o odpuštění ty, kterým jsme ublížili my (můžeme přes meditaci, vizualizuejme si situace či lidi ...). Takto si vědomě vyčistíme nejhorší věci z minulosti a můžeme tvořit pozitivní přítomnost a tím i budoucnost. 

Případně: zachovávám v sobě lásku, i když se mi hroutí všechny sny a idealizace.

Modlitbu odpuštění je dobré mluvit vždy, pokud máme tendence odsuzovat, posuzovat, pokud se v nás objeví pýcha a potřeba dokazovat, jací jsou jiní zlí / nemožní / neschopní. A my-jací jsme skvělí a všechno umíme nejlépe: D

Sledujte následující měsíc, co nastane ... měly by se začít změny-pozorně si všeho všímejte, ale držte si jistý odstup, protože .....   Přicházejí změny-bude se Vám řítit to,   co je třeba zničit, aby se postavili základy nového . Prosím,nezapomeňte na toto : Nikoho a nic nekritizujte, nesrovnávejte, neodsuzujte, Neposuzujte-i kdyby Vám šlo o život Právě toto období bude obdobím Vašeho prověřování. vydržel být laskavými, vydržíte mít pozitivní naladění a odolat všem životním bouřím, i když to venku / mimo Vaše vnitřek vypadá na pořádný tajfun?  Uvědomte si, že v okamžiku čení se minulosti, když ten tajfun zuří nejvíc, si zároveň stavíte nové základy . Je jen na Vás, zda budete nadávat na svět, na nespravedlnost, nebo zda vydržíte s láskou, : D  

pokorou a vnitřním optimismem na to, kdy vyjde slunce zpoza mraků. Nikdy nezapomeňte na to, že po dešti  vždy vyjde    slunce.

Každé špatné období skončí-li jsme připraveni na nový začátek . Končí, pokud jsme během bouřky čelili všemu s odvahou, pustili se do zdánlivě neřešitelných věcí s pozitivním jarda, pokud jsme se dokázali pustit všech jistot, a přijali to, co přišlo, neboť - vždy dostaneme do života to, co nás posune vpřed! Pokud jsme navzdory zříceným snem a idealizace dokázali dívat vpřed, zachovali v sobě víru a lásku-potom jsme vyhráli!

Jsme dostatečně silní, NEJSME OBĚTI! Jsme to MY SAMI, kdo rozhoduje o našem osudu. Na to nikdy nezapomínejme!