PROSINEC 2011-BÝT V PROUDU

02.12.2011 17:55

 

V období kolem 11. 11. 2011 se otevřela brána nebes, která Zemi a všem bytostem na ní umožnila posunout se do vyšších vibrací. Znamená to, že jde snadněji žít ve vyšších vibracích a tvořit s lehkostí.Naším úkolem je nechat svým energetickým tělem protékat energii z vesmíru/zdroje/hvězdných seskupení dolů, do země. Pokud této energii umožníme námi procházet, odvede z nás zaseknuté emoce a nefunkční systémy přesvědčení, které s námi už nejsou v souladu. Čím více se budeme vědomě spojovat s tímto proudem, tím více se spojíme "s něčím větším kolem nás" a budeme moci nechat, aby náš život tvořila "vyšší inteligence" než pouze naše lidské Já.

Lidé, kteří si jsou vědomi svého naladění na vyšší vibrace, měli v minulosti problém s uzemněním, dokonce tu na Zemi nacházeli jen málo věcí, které by je těšily. Museli žít "dvojí život" - ten vnější (společenský), který byl oddělen od vnitřního světa (s ním se spojovali v přírodě). Cítili se tu ztraceni a nežili to, co nacházeli ve svém nitru. Během listopadu došlo k většímu sladění mezi Zemí a pracovníky světla, a tito lidé jsou více podporováni a je jim umožněno užívat své velké síly, která v minulosti nebyla přístupná.

Konečně se můžeme "nadechnout" a plně vstoupit do svého fyzického těla, jsme podporováni.Dále se více lidí rozhodlo postoupit ve svém vývoji. Vyjít ze své zóny pohodlí a sdílet s druhými své opravdové prožitky. Po celém světě se setkávají lidé v kruzích, kde nacházejí podporu a nabízejí spontánní léčení a podporu na osobní, kolektivní a planetární úrovni. Dále se tu znovu objevuje vize prožívání posvátného partnerství, i když se to v současnosti zdá nereálné. Lidé už ví, co by chtěli, ale zatím neví, jak to aplikovat do praxe - všechno chce čas.V současné době je k dispozici energie nového začátku, která s sebou přináší žití svého života v souladu se všemi aspekty a vytvoření si vhodnějších struktur myšlení. Například vidíte v restauraci člověka, který si při jídle čte a vám proběhne myšlenka, že čtení při jídle je škodlivé.

To, co člověk zažívá, je v pořádku, ať se nám to líbí, nebo nelíbíCo je pro Zemi škodlivé, je naše myšlenka, protože je to "jen myšlenka". Na Zemi se cení prožitek a zažívání věcí ve svém těle, ze kterých můžeme něco pochopit. Ze samotné myšlenky nepochopíme nic.Další princip souvisí se změnou pohledu na lidi. Představte si ve vašem okolí nešťastného nebo nemocného člověka. Jak na něj nahlížíte? Jako na bezmocného člověka, o kterého se musíte starat a povzbuzovat ho? Tento způsob je velmi zastaralý. Nabízím vám efektivnější způsob. Na chvíli se zastavte a představte si před sebou tohoto člověka.

Vnímejte své místo uprostřed hrudi, kde sídlí vaše srdce a esence duše - co vám tento pocit říká? Jak na tohoto člověka teď nahlížíte? Změnu našeho pohledu daný člověk pocítí. Co vás více podpoří a "vyléčí" - když se lidé zaměřují na vaši duševní sílu, nebo na vaši slabost? Tento úhel pohledu dává lidem prostor na to, aby si prošli svou lekcí a vyléčili si své emoční zranění nebo fyzickou nemoc.

Tento postoj je velmi léčivý.Další princip souvisí s prožíváním příjemných a nepříjemných emocí. Proč bychom teď, když je snadnější prožívání nebe na zemi, měli potlačovat nepříjemné emoce? Proč by pociťování nepříjemných emocí mělo být méně přínosné než pociťování příjemných emocí? Proč jsme se naučili odvracet se od ošklivého? V současné době to dělám tak, že prožívám jakoukoliv emoci - radost i bolest. Proč bych měla, když je úkolem na Zemi získávat ze svých zkušeností vědění, utíkat od bolesti, kterou někdy pociťuji?Cílem prosincového zpravodaje je připomenout, že jsme součástí něčeho většího, že jsme součástí proudu, který zahrnuje žít život v souladu se všemi fyzickými, emočními, mentálními a duševními potřebami. Tento proud prochází tělem zezhora dolů a naším úkolem je nechat ho projít a nebrzdit ho. Dále je důležité vnímat, jestli jsme energeticky spojeni se zemí a jestli si neblokujeme tento proud energie. Pokud budeme v sobě stále držet emoce, tato energie nemůže projít do země a my budeme v proudu jen částečně. Tento proud je součástí vyšší inteligence, která zajistí, abychom se očišťovali na velmi hluboké úrovni, a zároveň nám zajistí, abychom si přitáhli to, co skutečně potřebujeme. Být v proudu mám zajistí prožitek radosti z toho, že se nám něco povedlo.