Proč a z jakého důvodu dojde u všeho a všech k transmutaci - přerodu do podstatně vyšší, světelné úrovně projevu existencí.

10.10.2012 14:35

 

Proč a z jakého důvodu dojde u všeho a všech k transmutaci - přerodu do podstatně vyšší, světelné úrovně projevu existencí.
Uloženo uživatelem Zlaté Světlo 7.Srpen.2012 v 14:19 do kategorie Důležité články a informace související s transformací. (naše vlastní a převzaté odjinud)
Zobrazit diskuse
Že dostaneme zásah světlem pramenícím z galaktického středu, to je naprosto jisté, neboť už i vědci vědí o tom, že se k nám tato vlna světla blíží. Že k tomu dojde 21. 12. 2012, o tom jsou přesvědčeni nejen Májové, ale nezávisle na nich i např. Magenta Pixie a Drunvalo Melchizedek. Že lze původní DNA pozměnit či zcela přepsat tím, že nějaké DNA prosvítíme (čímž se ta informace v tom světle uloží) a pak tímto světlem prosvítíme něco jiného, to vědci už zjistili také.
 
Vzali např. embrya slepic, prosvítili je světlem obsahující DNA kachny a tím došlo k tomu, že se nerodili mutanti, něco mezi kachnou a slepicí. (Tím samozřejmě neříkám, že s těmito "vědeckými" pokusy souhlasím.) Když to udělali s vajíčkem (např. žáby), které prosvítili světlem obsahující DNA např. salamandra, tak se nenarodil původní druh (tedy v tomto případě se nevyvinul pulec a z něho nevyrostla žába), ale zrodil se z něj salamandr. To znamená, že původní DNA žáby bylo prosvícením z žabího vajíčka zcela vymazáno a nahrazeno salamandřím DNA, čímž došlo k tomu, že se z původně žabího vajíčka narodil salamandr a ne pulec.
 
Z toho NAPROSTO jasně vyplývá, že po zásahu světlem pramenícím z galaktického středu (které obsahuje hyper-galaktickou, čili 12tou úroveň vědomí) dojde u všeho a všech k okamžitému přepsání původního DNA (obsahující momentálně maximálně planetární DNA, čili devátou úroveň vědomí), čímž u všeho a všech (tedy i u planety a lidstva) dojde k transmutaci - přerodu do podstatně vyšší úrovně vědomí a jeho forem existencí.
 
Proto z důvodu galaktického zarovnání zvané Hunab Ku dojde k tomu, že světlo pramenící z galaktického středu, čili z galaktického centrálního slunce (obsahující hypergalaktickou, čili 12tou úroveň vědomí, tvořící 12 vláken DNA), projde do galaktického slunce Vodnáře (čili do 11té úrovně vědomí), z něj do slunce naší sluneční soustavy (čili do 10té úrovně vědomí) a odtud do planety (čili do deváté úrovně vědomí) a do všeho a všech, co na ní a uvnitř ní je. Tím dojde k tomu, že se vše posune do vyšší úrovně vědomí a existencí než doposud je.
 
Na některém videu Drunvalo Melchizedek hovoří o tom, že dojde k tomu, že ti, u kterých nedojde k transformaci do dvanácté - hypergalaktické úrovně vědomí rovnou, to znamená zároveň se vzestupující planetou (jelikož na to zatím nejsou svými osobními frekvencemi připraveni), tak ti se na nějakou krátkou dobu zařadí do úrovně vědomí a existencí desáté (sluneční) nebo jedenácté (galaktické) a tam se frekvenčně doladí, aby mohli následně přejít do úrovně vědomí a existencí 12té (hypergalaktické) taktéž. Toto doladění bude u některých trvat pouze pár dní, ale dle něj nejdéle do roku 2015 (dle jiných možná do roku 2017), neboť během té doby dojde dle mně k završení hypergalaktického cyklu v naprosto VŠECH jeho paralelních existencích.
 
Průběh a dokončení celé transformace vidím podobně jako Drunvalo a Dolores Cannon, jen s tím rozdílem, že to vidím tak, že ti, kteří neprojdou do 12té úrovně hned napoprvé (čili 21.12.2012), ti se přes galaktický nulový čas - bod (čili přes jeho černou/bílou červí díru) přesunou do jiných - paralelních, již existujících úrovní existencí a jejich světů, existujících v této naší multi galaxii a vesmíru. DOKONČENÍ hypergalaktického cyklu tedy podle mne neproběhne pro všechny ve stejném okamžiku, neboť se někteří při zásahu světlem pramenícím z galaktického středu promítnou do takové paralelní existence se kterou budou svými osobními frekvencemi souznít. V těchto paralelních existencích ale dojde k urychlenému vývoji (v důsledku zásahu zmiňovaným světlem, pramenícím z galaktického středu), což ve všech paralelních realitách umožní, aby dokončení jejich hypergalaktického cyklu proběhlo nejpozději do několika let.
 
Završení hypergalaktického cyklu (to znamená dokončení a zavrčení cyklu ve všech jeho paralelních existencích) umožní dokončit cyklus celého tohoto vesmíru, čili 13té úrovně vědomí (které je obsažené v centrálním slunci vesmírném), čímž celý tento vně projevený vesmír zmizí a zanikne, neboť se všichni a všechno stane pouhým čistým vědomím, (což je osmá dimenze) a ti kteří budou chtít, ti si vytvoří zcela nový vesmír, který bude (z důvodu získaných zkušeností) mnohem dokonalejší, než je tento. Mnohem více podrobností o úrovních vesmírného vědomí a existencí a způsobu jejich tvoření je uvedeno v článku s názvem: "Vesmírné Perpetum Mobile", který je uveden ZDE.
 
Světlo pramenící z galaktického centrálního slunce (galaktickéhostředu) obsahuje nejvyšší vědomí a inteligenci naší galaktické soustavy (neboť je stvořitelem této naší galaktické soustavy) a proto se jako správný rodič :-) postará o to, aby vše probíhalo tak, aby bylo vše tak jak je zapotřebí, to znamená, aby se vše zařadilo tam kam to patří, takže se přestaňte obávat, že by se na vás zapomnělo. :-) Navíc, ti kteří by se toho mohli bát, ti budou po celou dobu průběhu přerodu v hypnotickém "spánku", aby nemohli panikařit, :-) takže zachovejte klid.
 
Související článek s názveM: "Názorné vysvětlení proč po zásahu světlem dojde k okamžité proměně dosavadního DNA a následnému vzestupu do podstatně vyšší úrovně vědomí a existenc" je ueden ZDE.
 
Úzce související článek s názvem: "21.12.2012 - Tajemství skrývající se za datem 21. 12. 2012 konečně odhalena" je uveden ZDE.