PRACE S ENERGIEMI 7

29.12.2011 16:21

 

Jak pracovat s energiemi / Odstranění destruktivních energií; Závěr

 | Alue |  Jak pracovat s Energiemi - seriál

_____ Odstranění destruktivních energií _____
 
Destruktivní energie ve vás vzniká, pokud propadnete špatným náladám, necháte se vysát, nebo jste v kontaktu s nemocným člověkem. - Většinou se v nás ukládá jako ,,psychický blok", který způsobuje bolest, když na něj pomyslíme. - Je více způsobů, jak se ho zbavit, jeden popíšu. Já sice používám jiný, ale to je taková metoda, kterou není vhodné prezentovat.
Stejný způsob se dá použít i pokud chcete zbavit destrukce nějaký váš milovaný předmět, osobu, nebo zvíře.
 
- Ve vaší hlavě si představujte destruktivní energii jako temnotu. Pokud ji potřebujete odstranit, představte si, jak je ošetřované místo plné této černé energie. - Vy ji pomalu zlikvidujete tím, že do ní vpustíte silný paprsek světla, který destrukci vytlačí ven. Ta potom odchází kamsi nahoru do vesmíru, kde si s ní už poradí.
Destruktivní energii nikdy netáhněte do sebe, ale představujte si, jak odchází sama nahoru. Netáhněte ji do svých rukou!
Když bude všechno černé a špatné pryč, můžete ošetřované místo nabít dobrou energií. - Však vy už víte, kde ji nabrat.
Podobným způsobem lze ovlivnit i nějaké území, stejně jako když je chcete nabít dobrou energií, stejně tak z něj můžete destrukci vytáhnout. - Představte si, jak všechno černé z těch míst odchází pryč do nebes, kde se to rozpouští opět v univerzální dobrou energii.
 
PO TAKOVÉM ČIŠTĚNÍ SI TAKÉ POŘÁDNĚ OMYJTE RUCE S LEDOVÉ TEKOUCÍ VODĚ.
XII.
____________________
 
Postupným používáním vizualizace a využíváním jejích výhod se u vás rozvine jasnovidná schopnost, která bude fungovat ve vaší hlavě. Už nebudete muset vše pracně vytvářet, ale stačí zapnout ,,jasnovidný radar", podívat se na situaci, která se děje v nehmotné rovině a podle toho zasáhnout.
Energii použijte k léčení, k předávání, k obraně - ale hlavně s rozvahou. První myslete, než něco uděláte.
Nepopsala jsem vám tu v návodech nic, co by mohlo být nebezpečné. Jde pouze o nabírání dobré energie a práci ve vaší hlavě. Neděláte žádnou magii, kouzla ani zázraky. Toto je naprosto přirozený postup, kterého není proč se bát.
 
Akorát mi teď asi reiki mistrové urvou hlavu, protože jsem je zbavila oveček, ze kterých by mohli pod záminkou možnosti léčeni sát energii a penízky. - Nebuďte ovce. Jestli chcete léčit, zvolte přirozenou formu, tady máte návod, dávám vám ho na stříbrném podnose napsaný co nejjednodušeji, aby to pochopil úplně každý, obrázky jsem vám namalovala. Máte tady všechno. - Tak proč se do toho nepustit?
 
světýlko v srdci