NEJLEPŠÍ NÁSTROJE K OBRANĚ PROTI NEGATIVNÍM ENERGIÍM

19.10.2015 16:47

NEJLEPŠÍ NÁSTROJE K OBRANĚ PROTI NEGATIVNÍM ENERGIÍM

nástrojeAť už tomu věříte či nikoliv, všechny bytosti mohou být ovlivněny negativní energií. Pokud jste citliví, empatičtí či obklopeni velkým množstvím lidí, můžete být o něco více náchylní. Tak jak se před těmito energiemi ochránit?

 

 

Radostné zprávy jsou magazínem o pozitivních zprávách, a tak je trochu ošemetné psát o negativních energiích. Proč? Protože čím více pozornosti negativním energiím a entitám věnujeme, tím více moci jim dáváme a dostáváme se do jejich vlivu.

Nicméně téměř každý z nás ve větší či menší míře těmto vlivům podléhá, a tak je důležité nezavírat před jejich existencí zcela oči a ukázat si způsoby, jak prosvětlit svoji cestu.

Nahlížíme-li na svět jako na energie, Světlo přitahuje Světlo. Musíme porozumět i pracovat i s negativními silami a věnovat jim tak akorát pozornosti, abychom si jich byli vědomí, ale zároveň aby nevládli našim životům. Následující tipy vám mohou velice účinně pomoct.

negativní energie

 

1. Nekrmte negativitu
Všechny negativní energie, entity či bytosti mají jednu základní společnou vlastnost: jsou odděleny od Zdroje. Narozdíl od nás se nemohou napojit na Zdroj (či Boha), aby přijali energii. Proto musí hledat další, aby získali energii z nich a nakrmili se podobně jako parazit. Navíc čím větší odpor či strach máme, tím více je nám životní energie kradena. Již samotný akt myšlení na negativní síly jim poskytuje sílu. Zaměřte tedy svoji pozornost jinam a nekrmte je.

2. Převezměte zpět otěže
Jakmile si uvědomíte, jakou moc negativní energie získávají, je na čase získat zpět kontrolu nad svojí energií, kterou jste jim doposud dávali. Začíná to prací na sobě. Obvykle jsme napojení na negativní síly proto, že máme na nějaké úrovni bytí problém – psychický, emoční, mentální či fyzický. Je třeba se očistit a pracovat na sobě. V mnohých případech je vhodné vyhledat podporu odborníků.

3. Trénujte svoji mysl
Cítíte se nesoustředění, zbrklí či bez pevné půdy pod nohama? Potom jste o něco více otevření negativním energiím a o to více je třeba převzít za svoje myšlenky zodpovědnost. Jakmile nemáme kontrolu nad myslí, bude mysl mít kontrolu nad námi. Je to prosté. Trénováním svojí mysli můžete být neustále zaměření na to pozitivní. Namísto neustálého hledání problémů a toho, co je špatně ve vašem životě či ve světě, zaměřte pozornost na to, co funguje. Zaměřte se na to dobré, co vás těší a naplňuje radostí.

4. Vybírejte si zdroje informací
V běžných médiích jsme neustále pod tlakem negativního programování. Pokud chcete transformovat svoje vědomí a napojit se na pozitivní síly Zdroje, musíte si moudře vybírat média. Kromě Radostných zpráv, které s tímto záměrem vznikly, můžete najít inspiraci i v různých dalších zdrojích – blogy, YouTube apod. Vybírejte si, které informace se k vám dostanou a které pomecháte mimo váš dohled.

5. Spojujte slepá místa
Všichni máme v našem vědomí rozdílné slabiny – můžeme je nazývat jako slepá místa. Každý je má, nezáleží na tom, jak daleko na své cestě je. Někdy se slepá místa dostanou do našich myšlenkových procesů, do komunikace, vztahů, emocí apod. Slepá místa mohou být skrytou vstupní branou negativním energiím a skrze ně mohou ovlivňovat naše životy. Proto je důležité neustále pozorovat a poznávat sama sebe.

6. Nenechte narůst stojatou energii
Když je energie zaseknutá či nemůže proudit, stává stojatou. Čínská medicína popisuje tělo složené z trubek, kterými proudí energie. Když dojde k ucpání energetického toku, vzniká nemoc. Pokud chcete být zdraví, šťastní a pozitivní, nenechte přerůst stojatou energii. Stagnování může pocházet i z fyzického prostoru. Pokud hromadíte věci či máte tendenci ponechávat si nedůležité věci z minulosti, stávají se zdrojem stojaté energie a budou přitahovat negativní energii. Proto platí, že pořádek je hned vedle spirituality. Ponechte věci čerstvé, čisté a uklizené.

7. Buďte majákem a ne houbou
Mnozí lidé fungují do značné míry jako houby, které absorbují vše ze svého okolí – dobré i zlé. Nepřijímejte všechno ze svého okolí, místo toho se věnujte často následujícímu snadnému cvičení. Představte si svoji podstatu jako zdroj světla, který září do všech stran. Staňte se majákem, který prosvětluje veškeré okolí a všechny, koho potká. Představujte si jasný a zářivý svit, který prochází vším. Je to nesmírně účinný nástroj, který promění váš svět.

zdroj https://www.spiritscienceandmetaphysics.com/

Čtěte více na https://www.radostnezpravy.cz/nejlepsi-nastroje-k-obrane-proti-negativnim-energiim/