Mražený citron dokáže zničit zhoubné nádory v těle - recept!

26.04.2016 16:21

Citronová šťáva se často používá v létě jako osvěžující nápoj. Citron je v domácnosti velmi populární potravina užitečná k léčení nemocí. Je také používán k ošetření pleti pro zdravější vlasy či bělejší zuby.

   zmrazenycitron

Citron je bohatým zdrojem antioxidantů a živin, které podporuje správné fungování našeho těla. Citron také hraje důležitou roli pro stimulaci funkce jater a posiluje imunitní systém. Snižuje působení volných radikálů, které brání dalšímu vývoji onemocnění.

Nejnovější studie prokázaly fakt, že citronová kůra má více živin než jeho dužina. Esenciální oleje a antioxidační sloučeniny citrónové kůry jsou prospěšné pro boj s rakovinou.

Citron má antivirové a antibiotické účinky, které snižují činnost mikroorganismů a tím bojují proti infekcím a zabraňují dalším nemocem. Je také vědecky dokázáno, že citron může být aktivně používán pro léčení vysokého krevního tlaku, nervových poruch, červů a parazitů.

Podle nedávného výzkumu, citron má protinádorové účinky, které se považují za přínosnější než chemoterapie. Léčba citronem má selektivní účinek, který pouze zničí rakovinné buňky a zdravé buňky zůstanou intaktní. Citron v těle vyvine alkalické prostředí a tím zabraňuje v organismu šíření rakoviny.

Podle asi 20 studií o výhodách citronu na rakovinu se stanoví, že protinádorové vlastnosti citronů jsou připisovány na vícesložkové sloučeniny limonoidy. Kyselina citronová je až 10 000 krát účinnější než lék s názvem Adriamycin, který je po celém světě používán pro chemoterapeutické léčby proti rakovině.

Kromě rakoviny prsu jsou limonoidy velmi přínosné pro léčbu:
• leukémie
• rakoviny tlustého střeva
•rakoviny prostaty
•rakoviny slinivky
• neuroblastomu
• rakovině jater

Jak používat zmrazený citron jako lék?

Pro léčbu rakoviny se doporučuje použít citrónovou šťávu i citronovou kůru. Nejlepším způsobem je spotřebovat celý citron ve zmrazené formě.

Pojďme se nyní podívat, jak můžeme použít zmrzlé citrony jako lék pro léčbu rakoviny.

Postupujte podle daných pokynů
1. Umyjte citron jablečným octem nebo kombinací vody s jedlou sodou. Ujistěte se, že citrony jsou řádně očištěny.
2. Čisté citrony dejte do mrazáku.
3. Poté, co je citron pořádně zmrazen, nastrouhejte ho celý i s kůrou a dužinou.
4. Nastrouhaný citron používejte do různých nápojů a jídel.

Pití citronové šťávy je prospěšné pro zdraví, ale v případě léčby rakoviny je pravidelný příjem citrónové kůry účinnější!

Citronová kůra je bohatým zdrojem antioxidantů a na limonoidy, které omezí a částečně můžou odstranit zhoubné nádory.

Podle výzkumu bylo v citronu nalezeno celkem 22 protinádorových látek.
• Citrus pektin
• Limonen
• Vitamin C
• flavonoidy glykosidy

Nedávný vědecký a průmyslový výzkum v Austrálii pro organizaci CSIRO přišel s výsledkem, že při pravidelné konzumaci celého citronu můžete snížit některé typy rakoviny až o 50%.

Za týden se doporučuje zkonzumovat 150g. citrusů, aby jste zabránili rakovině.

Podělte se s přáteli o tento článek a recept, aby každý věděl jakou sílu má zmražený citron a o jeho léčivé účinky.

Zdroj: Frozen Lemon Technique Could Fight Malignant Tumors in The Body – RECIPE!