Křemelina | Přírodní detox a odkyselení | Pryč s parazity!

08.11.2016 10:45

 | ZKřemelina | Přírodní detox a odkyselení | Pryč s parazity!draví

 
2
 

Doplňky stravy, to je velmi diskutované téma. Ze všech stran na nás útočí reklamy, kde jsou propagovány různé přípravky na imunitu, růst vlasů, trávení, alergie, hubnutí apod. Kdybychom ale těmto reklamám měli naslouchat, utratili bychom celou výplatu jen za tyto preparáty a denně bychom „snědli“ několik tabletek, abychom byli zdraví a krásní. Z této nepřeberné nabídky potravinových doplňků pro Vás máme zajímavý tip, který jsme vyzkoušeli celá rodina. Z vlastní zkušenosti můžeme říct, že jsme byli překvapeni jejím neuvěřitelným výsledkem, zejména na mojí ženě. Jde o přípravek jménem KŘEMELINA.


Křemelina | Jak jsme se k ní dostali?

     Tento přípravek nám doporučila jedna alternativní psychoterapeutka, která se zabývá nejen psychosomatikou, ale také si rozšiřuje obzory v oblasti alternativních metod a léčiv. V naší společnosti je alternativní medicína stále v pozadí. Máme v sobě tak nějak zaryto, že jediný, kdo nám může pomoci s problémem či s nemocí je skutečný lékař. I my jsme na tom byli podobně, dokud jsme si neuvědomili, že některé nemoci bychom mohli „léčit“ i jinak než tabletkami na bolest a antibiotiky. Spíše jdeme cestou nastartování naší vlastní imunity za pomocí vlastního těla nebo přírody. Uvědomujeme si také, že většina nemocí souvisí se stavem naší mysli, s tím, jak se cítíme psychicky.


Vlastní zkušenost s křemelinou doma i v okolí

     Křemelina je 100% přírodního původu. Je velmi ceněna pro svůj očistný účinek na lidském organismu (detoxu). Mohli bychom zde napsat několik stránek účinků této zázračné usazeniny. My to ale neuděláme – informací na internetu je dostatek. Přejdeme spíše k naší vlastní zkušenosti s křemelinou, kterou jsme objednali od výrobce s osvědčením (odkaz na konci článku). Po několika dnech užívání křemeliny jsme u nás všech začali na pokožce po celém těle pozorovat drobné pupínky a vylézající záněty. Byli jsme na to předem upozorněni. Tělo se bude čistit od všech možných nečistot a parazitů a bude ty toxiny vyvěrat ven – stolicí a kůží. Může také docházet k bolestem hlavy. Stačí týden vydržet a bude po počátečních problémech. Dojde k postupnému detoxu. To samé jsme zažívali i my. Mně se udělala na ústech kombinace oparu a koutku a po celém těle se mi objevovaly pupínky. Dcera měla také pupínky ale s výraznějším zánětem. Původně jsme si mysleli, že to jsou kousance od komárů. Bylo jich ale tolik, že jsme to přehodnotili. Nebojte se, neštovice poznáme – byla to reakce těla. To, proč jsme se do toho pustili celá rodina byl efekt, který křemelina zanechala na mé ženě. K tomu se ale dostaneme.  


Neskutečný efekt na mojí ženě | Nevyléčitelný ekzém

     Moje žena řeší už rok ekzém v takzvaném trojúhelníku smrti (u nosu). Tento ekzém je i z dálky dobře viditelný, což je nepříjemné i po psychické stránce. Pro popis jeho podoby – jedná se o nalité pupínky vypadající jako opar. Podle kožního lékaře jde o kvasinky. Vyzkoušela různé masti, antibiotika, kortikoidy, ale vše zabralo jen na chvilku, a pak se to vrátilo. Zřejmě nějaký skrytý zánět v těle, který nemá jasnou příčinu. Při poslední návštěvě u zmíněné terapeutky jí byla doporučena křemelina. Poté, co moje žena bojovala s různými mastičkami klasické medicíny, nebylo tak složité sáhnout po alternativní léčbě. Po pár týdnech se ekzém u nosu zlepšil a efekt byl se všemi přípravky moderní medicíny nesrovnatelný.  Žena byla nadšená a dokonce i kolegyně v práci se divily, jak je možné, že je ekzém najednou pryč.


Ekzém z našeho alba (fotky z terénu)

Pro Vaši lepší představu vkládáme fotografie manželky před a po 3 týdnech užívání křemeliny. 


Před (obr.1)

pred

Po 3 týdnech užívání křemeliny (obr.2)
po

Omluvte sníženou kvalitu zejména obr.1 – neměli jsme v plánu křemelinu užívat, natož o ní psát. Fotky jsou z našeho alba, proto omluvte sníženou kvalitu a focení z jiného úhlu. Ani jedna z fotek není doupravena nějakým grafickým editorem (retuší), jak je z 99% na prodejních akcích zvykem. Vše je originál – pouze jsme fotografie ořízli na stejnou velikost.


Popis fotek

     Ekzém, který byl jasně patrný na obrázku č.1 již po 3 týdnech požívání křemeliny mizí. Toto není 100% důkaz toho, že to každému na jakýsi typ kvasinek či ekzému u nosu či v jiných partiích pomůže. Ale rozhodně to stojí za vyzkoušení. Můžete se pokusit přírodní cestou své tělo očistit a předejít tak zbytečnému požívání léčiv, kterými se moje žena téměř 1 rok živila a mazala. Rozhodně nebylo o co stát – nejprve masti, pak různé potravinové doplňky (to je ještě ok), ale pak silnější masti, pak x-krát antibiotické masti i antibiotika a nakonec kombinace kortiokoidů s antibiotiky a výsledek žádný. A ani nechceme vědět, co to s tělem udělalo. Efekt se zdaleka nepřibližoval stavu při užívání křemeliny. 


Dotek přírody na vlastní kůži

     Křemelinu si chválíme pro její citelně i vizuálně dobrý vliv na pleť a vlasy. Víme, že naše tělo očišťuje od nežádoucích látek a přidává nám energii. Zároveň nám upravila trávení a pročistila střeva, kde se vlastně tvoří imunita. To je menší výčet účinků křemeliny, které jsme na vlastní kůži zažili. Je to naše velmi pozitivní zkušenost – jinak bychom o tom nepsali. Manželce zároveň povolily i bolesti zad a brnění ruky. Křemelinu považujeme za „laskavý dotek přírody“. 



Doporučení

     Kdo byste se rozhodli křemelinu vyzkoušet, dbejte na „opatrné“ dávkování dle návodu a také hodně pijte. Zpočátku je možné, že se budete cítit unavení, vyčerpaní, že Vás třeba začnou bolet klouby nebo hlava. Křemelina začne působit a tělo se nastartuje na očistu. Po pár dnech ale vše odezní. Doporučujeme držet očistnou kůru 90 dní, abyste pokryly celý životní cyklus parazitů.


Odkaz

My kupujeme křemelinu zde. Máme s nimi dobré zkušenosti.


tip
Máme pro Vás 2 tipy:
1) Při konzumaci
Ve sklenici smíchejte 1-2 polévkové lžíce se sirupem a vodou. Samotná křemelina nemá příjemnou chuť.
2) Čištění zubů
Kartáček posypte menším množstvím křemeliny a jemným pohybem čistěte usazeniny na zubech. Po pár čištěních poznáte rozdíl. Na některá těžko dostupná místa je vhodné použít tzv. jednosvazkový kartáček.