JSME TVŮRCI

02.12.2011 17:40

 

 

 

 


 

Každý den v tomto roce svou pílí vedete k dokonalosti. Jste ti lidé, kteří chtějí, aby jejich život za něco stál. Do cesty vám přichází překážky, které zdoláváte, ale dost často spíše podlézáte, místo, abyste si dali tu práci a překážku překonali. Díky tomu se vám do života dostává překážek mnohem více.
 
 

Jste jako ptáci, kteří by chtěli létat. Jen si neuvědomují, že mají křídla a stačí s nimi pouze zamávat. Tíže, kterou pociťujete sami v sobě vám brání v letu. Jste zde, abyste vzlétli. To si ve své mysli zafixujte.

Máte se ještě mnoho co učit a každý den vám dává tu příležitost. Tyto dny ještě více, nežli předešlé. Cokoliv, co nyní uchopíte a budete chtít zpracovat, máte možnost vyřešit, neboť dostáváte velikou pomoc. Mnozí z vás cítí, že jejich život nabírá jiný směr. Směr do neznáma. Ale cítíte, že toto neznámo vás láká a je to správně, tam přesně chcete, jen zatím ještě nevíte, co to neznámo bude obnášet.

Vězte, že toto si formujete sami.

Píšete svůj život jako román. Stále se učíte být tvůrci svého života a stále jste na své pouti poháněni. Vaše hledání je u konce. Jste na cestě, která vás povede k Bohu, k Vesmíru, ke spojení se sebou a k poznání jednoty. Složitým procesem života jste k sobě vedeni. Každý z vás svůj vnitřek ochraňuje před ostatními, ale je důležité odstranit bránu nevědomosti a přivést svou duši domů, spojit ji se svým původem a najít spojení ve změti různých energií a negativních působení, které vás velice ovlivňuje.

Buďte spontánní a učte se radovat se a zůstávat dětmi. Spojte své protiklady a poslouchejte svou duši. Čas se chýlí a vše se mění. Díky vám se mění svět. Není zde plus ani minus, pouze stav jednoty. Toho chcete přeci dosáhnout. Dny jsou velice silné a i když to možná nevnímáte, zavaleni svými problémy, udělejte si čas a každý den a každou chvíli vnímejte život kolem vás. Všechno je v pohybu, tak jako vy.

Řekněte ano životu a nenechte se spoutat tím, co prožíváte, co kolem sebe vidíte. Mnohé je jen iluze, jen zastřený pohled, který vás odvrátí od toho pravého. Od bytí. Jste tu, abyste poznali proměnlivost času, abyste se naučili chápat sami sebe a získat pro svou duši co nejvíce zkušeností. Tyto zkušenosti to jste vy. Nalézejte své partnery a vzpomínejte, co jste spolu prožili. Vzpomeňte si, jakou zkušenost jste získali.

Vzpomeňte odkud pocházíte a kam se vracíte. Vzpomeňte si teď! Pak poznáte, že vše je jen hra.

A vy jste tvůrci. Maytreia