Jedlá soda a javorový sirup léčí rakovinu!

15.05.2012 19:28

 

Jedlá soda a javorový sirup léčí rakovinu! 



Je možné, aby pouhá směs jedlé sody a javorového sirupu vyléčila takovou nemoc, jakou je rakovina? Množství vyléčených je toho důkazem. Onkologové po celé Evropě využívají tuto směs k léčbě svých pacientů a ti si ji nemohou vynachválit. V čem tedy spočívají její zázračné účinky?

O rakovině se říká, že je morem 21. století. Stále více lidí trpí touto chorobou a mnoho z nich se spolu s ní vydávají na svou poslední cestu. Přímý lék na všechny druhy rakoviny zatím neexistuje, přesto se lze z každé vyléčit. Můžeme vyjmenovat hned několik způsobů léčby od chemoterapie po homeopatii. Přesto je to běh na dlouhou trať. A těm, kterým se krátí jejich chvíle, je právě čas největším nepřítelem. A tak zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Přesně tak totiž může zpočátku působit léčba javorovým sirupem a jedlou sodou. Už dříve proletěly světem zprávy o zázračných účincích této směsi. Pak se po nich slehla zem. Jak je to tedy ve skutečnosti?

Jedlá soda a javorový sirup - to je ta zázračná kombinace, která bývá právem nazývána přírodní chemoterapií, a to bez velmi nepříjemných vedlejších účinků. Její výsledky jsou prý přímo fantastické. Je tohle léčba, která znamená průlom v léčbě rakoviny? Může něco tak jednoduchého a přitom efektivního vyléčit smrtelnou nemoc?

Průkopník této metody, australský lidový léčitel Jim Kelmun tvrdí, že ano. Právě on podal směs více než dvěma stovkám svých pacientů nacházejících se v posledním stádiu rakoviny. Většina z nich se dožila další desítky let. Vycházel přitom ze své vlastní zkušenosti. Čtyři z jeho pěti sester na rakovinu zemřely. Společně s poslední sestrou se snažili přijít na to, jak je to možné. Podle jejich výzkumu byla klíčem k řešení strava. A to právě jedlá soda a javorový sirup, který jeho sestra pravidelně s chutí požívala. Jim Kelmun směs podal svým pacientům a skvělé výsledky, jež se dostavily, ho ujistily v jeho přesvědčení.

On sám později v rozhovoru pro New York Times uvedl, že:

„Na celé boží zemi neexistuje nádor, který by se nedal vyhladit trochou sody a javorového sirupu."

Samotní vyléčení pak mnohokrát potvrdili, že ačkoli se nacházeli ve stavu, kdy jim lékaři nedávali žádnou naději, po podání směsi se zázračně uzdravili. Také u nás v České republice se nacházejí pacienti, kteří za své vyléčení vděčí právě metodě Jima Kelmuna.

V čem spočívá tajemství javorového sirupu a jedlé sody?

Nejsou v tom žádné čáry, ale fakt, že rakovinové buňky milují cukr (proto je logické se během nemoci vyhýbat cukrům ať už v jídle či nápojích, vyjma trošky ovoce). Při ohřátí směsi se na sebe naváží molekuly sody a javorového sirupu. Glukóza vzniklá právě tímto způsobem je pohlcena buňkami a viry, jež se v ní ukrývají. Jenže v tomto případě je na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sloučenina a rakovinové buňky pohltí spolu s cukrem rovněž sodu a tím dojde k zásadité reakci a k jejich zničení přímo v centru nádoru. Soda bikarbona totiž způsobí změnu pH v buňkách. Ty pro své přežití potřebují kyselé prostředí, ale tímto způsobem se do nich dostává více kyslíku, než jsou schopné unést. A právě díky javorovému sirupu se soda dostává do takových míst v těle, kam by se normálně nedostala. To vše během velmi krátké doby. Je tedy vhodná pro léčbu jakéhokoli stádia rakoviny, ať už u lidí nebo u zvířat.

Jsou však dvě věci, na které bychom si při užívání měli dávat pozor:

1 - Dávkování, a to právě kvůli změně pH v organismu.

Zpočátku by se měla směs užívat častěji (to zejména u rakovinou nemocných), například třikrát denně jedna čajová lžička. Menší změna pH může totiž růst rakoviny povzbudit. Obyčejně pak stačí brát jednu čajovou lžičku denně, a to i dlouhodobě jako prevenci. Navíc směsí můžete nahradit také med a mazat si ji na chleba.

2 - Pozor na sodu, do které byl přidán hliník! I v případě, že není uveden na obalu, bývá přidáván. Jestliže vám po zahřátí na dně směsi zůstane bílý prášek, nejedná se o bikarbonát sodný! Nejlepší je koupit si ji přímo v lékárně, tak budete mít jistotu, o co se skutečně jedná.

Recept:

Smícháme tři díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody a promícháme. Zahříváme pět minut, a to tak, aby teplota sirupu nepřesáhla 40°C, dokud směs nezhoustne.

Dnes recept využívají nejen alternativní léčitelé, ale také onkologové a díky internetu i nemocní sami doma. Jistě nikoho nenabádáme vykašlat se na klasickou léčbu v nemocnicích a začít seládovat jen jedlou sodou a javorovým sirupem. Vždy je lepší být pod dozorem právě lékaře nebo léčitele. Tak jako tak, přejeme šťastnou cestu za uzdravením, třeba právě díky metodě Jima Kelmuna.

 

Zdroj: https://www.nutrimedical.com/announcements.jhtml?method=view&announcements.id=21

         https://www.brasschecktv.com/videos/health-and-medical/cancer-as-a-fungus.html