Jak si do své osobní i kolektivní reality přitáhnout nebo zhmotnit cokoliv co si jen přejete a jak si začít tvořit Ráj na Zemi již hned teď.

10.10.2012 12:38

 

Jak si do své osobní i kolektivní reality přitáhnout nebo zhmotnit cokoliv co si jen přejete a jak si začít tvořit Ráj na Zemi již hned teď.

V prvé řadě je třeba si uvědomit, že jsme především tvořivé vědomí (čili živé tvořivé světlo), které můžepouhou změnou osobního přesvědčení (tzn. změnou vnitřního programu) být kdykoliv čímkoliv, čím si jen přeje být. Jak je to možné je podrobně vysvětleno v článku s názvem: "Lidičky proberte se, je na čase vědět jakým způsobem jsou konstruovány naše tzv. hmotné světy a jejich reality", který je uveden ZDE. Úzce související článek s podrobným popisem toho "Co je to pátá dimenze, na jakém principu funguje, jaké nekonečné možnosti poskytuje a proč", je uvedenZDE. Další úzce související článek s názvem: Návrat do jednoty, naprosté svobody a harmonie, čili opravdové lásky", je uveden ZDE.

Taktéž je třeba si uvědomit, že veškerá tzv. hmota prostor a čas v něm plynoucí není nic jiného než jednotlivé, velice rychle po sobě jsoucí holografické obrázky, které jsou v nehmotných úrovních existencí předvytvářeny jednotlivými mentálními představami. Z těchto jednotlivých vnitřních, vně neprojevených obrázků (existujících ve vnitřních, mentálních, čili duchovních světech), si pak každý vybírá takové obrázky, které odpovídají jeho/jejímu momentálnímu přesvědčení. Ty pak na základě svého osobního přesvědčení - programu svým vědomím promítá navenek (na holografickou světelnou síť, kterou si svým osobním vědomím vytváří) a tvoří si z nich svůj osobní svět a události v něm plynoucí. Z toho jasně vyplývá, že pouhou změnou osobního přesvědčení si každý může kdykoliv změnit nejen svůj osobní svět a události v něm probíhající, ale i prožitky s každou takovouto změnou spojené. Uvědomte si, že nejste obětí někým určeného osudu, ale jste pouze obětí svých scestných osobních přesvědčení. Čili nikoliv nějaká vyšší autorita, ale vysami můžete a máte být strůjcem svého osudu. Ne nadarmo se říká, víra tvá tě uzdraví (neboli jiný vnitřní osobní program tě uzdraví), a to platí nejen pro zdraví, ale i pro naprosto vše ostatní. Mnohem více o tom jak jsou v multiverzu tvořeny jednotlivé světy a osobní i kolektivní reality je uvedeno v článku s názvem: "Každá realita je pouze naše navenek projevená představa", který je uveden ZDE.

Ve čtvrté dimenzi, obzvláště v té nejhornější úrovni, ve které se již nacházíme (neboť jsme již před branou vedoucí do dimenze páté), lze celkem rychle zhmotňovat své představy, neboť jsme v podstatně vyšších frekvencích, než je dimenze třetí. Proto lze k sobě přitahovat, nebo rovnou z vnitřních nehmotných světů převádět (krystalizovat - čili materializovat) své vnitřní mentální představy do vnějšího projevu existence již celkem
 snadno a rychle. Představy sice zatím ještě nekrystalizují do tzv. hmotného projevu existence okamžitě, jako je tomu v dimenzi páté, ale zhmotňují se do vnějšího projevu existence již mnohem rychleji, než je tomu v 3.D a i nižších úrovních 4.D. Takže začněte trénovat zhmotňování toho, co si přejete, již teď, a to nejdříve s nějakými maličkostmi, neboť, co se v mládí naučíte, to v dospělosti :-) (duchovní) jako když najdete. 

Též všem doporučuji, abyste si již nyní začali představovat, že vstupem do páté dimenze se ocitnete ve světě, ve kterém je celá planeta jedna nádherná, mentálními představami udržovaná zahrada, ve které máte kupříkladu létající domy, takže se můžete kdykoliv i s celým domem přestěhovat přesně tam, kde se vám líbí a kde chcete momentálně pobývat či žít. Nebojte se, že tam, kam se chcete přesunout, již nebude žádné místo, neboť v multivesmíru funguje vaše osobní realita na odlišné frekvenci než je frekvence kohokoliv z ostatních. Z toho důvodu může být na úplně stejném místě nekonečně mnoho jiných osobních realit s velice podobným, mírně pozměněným, či velice odlišným vzhledem a okolím, odpovídajícím přesně vašim představám. Nebude tam místo pro vás pouze v tom případě, pokud začnete věřit tomu, že tam pro vásmísto již není.

Fantazii se meze nekladou, takže si stvořte cokoliv co je vám jen libo, ale vždy pouze a jen to, co je v harmonii se všemi zúčastněnými. To znamená jen to, co není na úkor někoho či něčeho a je to pro nejvyšší dobro všech zúčastněných. Uvědomte si, že ohleduplnost ke všemu a všem ostatním je součástí tzv. bezpodmínečné lásky. Pokud byste začali tento nepsaný zákon porušovat, tak by došlo k tomu, že byste z páté dimenze, čili ze světů harmonie - lásky vypadli a ocitli byste se v nějakém nižším, avšak disharmonickém světě, který by odpovídal frekvencím vašeho nového - jiného způsobu smýšlení, chování a jednání, než které odpovídá harmonické úrovni existence v 5.D. Takže buďte prosím vždy dobrotiví a ohleduplní ke všemu a všem ostatním. V páté a vyšších dimenzích jsou takové nejen všechny bytosti, tedy i lidé, ale i všechna zvířata, takže je velice snadné být takoví taktéž. Úzce související článek s názvem: "Právě dochází k přeměně - transmutaci do světelného projevu existence, čili do páté a vyšších dimenzí" je uvedenZDE.

Opakuji, že všichni a všechno (tedy i vy) je především tvořivé vědomí (čili živé tvořivé světlo), které může být kdykoliv čímkoliv čím si jen přeje být. Pokud si tuto svou duchovní podstatu a nekonečné možnosti s tím spojené uvědomíte, tak už nebutete moci být nikdy nikým a ničím ovládáni. Proto to vezměte na vědomí, přestaňte se obávat a stvořte si přesně takový svět, jaký si jen přejete mít a nenechte se už nikdy nikým vmanipulovat do světů, ve kterých se vám nelíbí. Co jsou to světy jednoty a harmonie, jak se na ně napojit a jak si tvořit svět, jaký si jen přejete, je uvedeno v článcích a textech, které jsou uvedeny ZDE. (po kliknutí je třeba chvíli počkat na to, až se stránka ustálí na požadovaném textu)


V knize Iluze (od Richarda Bacha) je uveden příběh vyprávějící o tom jak se Richard Bach v tomto světě setkal s tzv. nanebevzatým mistrem, se kterým rozpráví a který ho učí tajům podstaty a tvoření tzv. hmoty a událostí v ní probíhajících. Je tam mimo jiné uvedeno i toto:

* Představ si modré píro. (To je to, co si Richard Bach vybral zhmotnit do své reality.) Vyvolej si v duchu jeho obraz, každou linku a kraj, špičku, prasklinky do V, kde je roztržený chmýří kolem brku. Jen na chvíli, pak ho pusť. Obklop ho zlatým světlem jestli chceš. Při léčení pomáhá stát se skutečným, ale při magnetizování (vytváření představy a přitahování ji do své reality) funguje taky. 
* Uzavřel jsem si pírko do zlatého žáru. mám. A je to. 
* Teď otevři oči. 
* Otevřel jsem je a říkám: kde je mé pírko? 
* Jestli jsi ho měl zřetelně na mysli, tak se na tebe již řítí jak náklaďák. 
* Náklaďák? 
* Obrazně, Richarde.
* Celé odpoledne jsem peříčko vyhlížel, ale neobjevovalo se. Byl už večer, ... když jsem ho spatřil. Obrázek a malá písmenka na krabici od mléka. Baleno pro Scottovy mlékárny farmou modré pírko ... .
* Vzhlédl a pokrčil rameny. Měl jsem dojem, že jsi chtěl opravdové pírko. 
* Pro začátečníka stačí jakýkoliv nemyslíš?
* Viděl jsi samotný pírko, nebo jsi ho držel v ruce?
* Samotný!
* Pak je to jasný. Jestliže chceš být s věcí, kterou magnetizuješ (což znamená představuješ si a přitahuješ ji do své reality) musíš se sám dostat do toho obrázku taky. Promiň, že jsem ti to neřekl.
* Podivný pocit úzkosti, fungovalo to! Vědomě jsem přitáhl první věc. Dnes pírko, prohlásil jsem, zítra celý svět.
* Opatrně Richarde, prohlásil s obavami, abys toho nelitoval.

Všem vřele doporučuji přečíst si specielně tuto a třeba i nějaké jiné jeho knihy.


Jak tvořit pomocí zhmotňování mentálních představ je uvedeno zde:

Odmyslite si svoje hutné, ťažké telo. Predstavte si, že máte také isté, len je jemné ako modrastý obláčik. A všetky častice, ktoré sa okolo Vás pohybujú sú súčasťou Vášho tela. Potom sa zahľaďte pred seba do priestoru  /najlepšie niekde na lúke.../.  Pohýbte rukou, doprava ....doľava /ako keď ste ponorení do vody/ a precíťte, predstavte si to vlnenie. Je to vlniaca sa energia, ktorá je i vo Vás, všade okolo Vás a Vy touto energiou hýbete....ste jej pohybujúcou sa súčasťou. Potom si predstavte, že touto energiou tvoríte. Zavrite oči a srdcom napojení na každú jednu krištalickú čiastočku z nich vedomou myšlienkou poskladajte dom, strom, rieku...jednoducho to, čo chcete. Ako keď na seba ukladáte kocky, alebo guličky. Chápete ?  Vedome si vizualizáciou vytvárate to, po čom túžite.

Zatvorte dvierka ľavej časti mozgu. Buďte intuitívne prepojení so srdcom a ono Vám všetko potrebné ukáže. Vašou odvekou bezbrehou tvorivosťou......To je absolútne pravo-hemisférové tvorenie Vášho nového sveta hojnosti. Lukratívnou zmluvou s bezpodmienečnou láskou, radosťou, bezprostrednosťou, detskou hravosťou a súčasne fantáziou. 

Celý článek od wéwy s názvem: "Rekonektivita - väzba času a priestoru cez bránu ľudského, ako i kozmického priestoročasu" je uveden ZDE.

Podrobnosti o tom, co je to tzv. hmota jsou uvedeny v článku s názvem: "My jsme tvůrci svých světů a jejich realit, čili všeho co je - existuje", který je uvedený ZDEv článku s názvem: "Vy jste tvůrci Nové Doby!", který je uvedený ZDE a v článku s názvem Živé představy, který je uvedenZDE.

 


Úzce související články a texty, jako je např. článek od Féwy ze dne 14. 8. 2012 s názvem: "Vzostup je vedomé stotožňovanie sa so všetkým čo je láskou" a další dva její vynikající články ze dne 18.08.2012 (čas12:55 a 18:38) a mnohé další texty související s výše uvedeným tématem, si v žádném případě nenechte ujít. Naleznete je ZDE.

Jak se stát supravodičem harmonického duchovního pra světla a jeho láskyplných energií - frekvencí je uvedeno ZDE.

Jak si v páté dimenzi každý tvoří svůj vlastní svět a jeho reality. je uvedeno ZDE.



Zvaklo být to tak, že třetí dimenze byla ve vaší přítomnosti a pátá dimenze byla ve vaší budoucnosti. Nyní, stále více, zažíváte, že realita, kterou jste znali jako třetí rozměr se pohybuje do minulosti, zatímco pátá dimenze se pohybuje do vaší přítomnosti. Budoucnost neexistuje, protože když vaše vědomí přejde do páté dimenze, je tu jen TEĎ, čili jedno nekonečné nyní. Celý článek s názvem: "Žijeme ve dvou světech" je uveden ZDE.


Pokud chcete harmonizovat nejen sebe, ale i ostatní a planetu, můžete použít např. tohle:

Já jsem harmonizující světlo (centrálního slunce) já jsem láska (bezpodmínečná), já jsem extatická blaženost (vyvolávající pocity radosti, krásy a povznešení), která se promítá do všeho a všech, na co jen pomyslím, co dělám a všude tam, kde jsem. Též si můžete představovat, že za sebou zanecháváte světelnou cestičku tohoto regenerujícího, ozdravujícího, omlazujícího, harmonizujícího, láskyplného světla, která se šíří a vsakuje do všeho a všech.

Vše, co uznáte za svou osobní pravdu, se stává vaší skutečností, neboť jsme především vědomí, čili energie (po kliknutí nutno chvíli počkat)ve které se na základě našeho osobního přesvědčení ukládají všechny námi stvořené programy. Takže pokud to uznáte za svou osobní pravdu, tak už není třeba si to opakovat, neboť je to uloženo jako program do vaší energetické podstaty. Proto není třeba říkat to, co je v závorkách. Stačí jen uznat za svou pravdu, že to nyní tak už skutečně je.

Video s názvem: po roku 2012 / Beyond 2012: A Vision of the Golden Crystal Age of Aquarius