Jak přijímat a vysílat transmutační, čili harmonizující, regenerující, ozdravující a omlazující světlo centrálního slunce.

10.10.2012 16:49

 

Jak přijímat a vysílat transmutační, čili harmonizující, regenerující, ozdravující a omlazující světlo centrálního slunce.
 
 
 
Představujte si, že přes své duchovní srdce (osobní nulový bod, který je jen o ždibec výše než srdce hmotné, ale je na středu těla) do sebe nadechujete zlaté harmonizující světlo (a jeho energie) pramenící z centrálního slunce (např. galaktického nebo přímo vesmírného), které při výdechu vyzařujete (přes své spodní čakry) do jádra Země (a přes své horní čakry) i do jádra slunce naší sluneční soustavy.
 
Tím harmonizujete nejen sami sebe (tzn. celou svou energetickou podstatu i její hmotný projev ve formě vašeho těla), ale i celou tuto sluneční soustavu. Je tomu tak z toho důvodu, že centrální slunce je nejen srdce, ale i kolektivní vědomí celého systému, do kterého dodává svou životadárnou energii, ze které je naprosto vše stvořeno.
 
Přes naše duchovní srdce, čili osobní nulový bod, je přímé spojení s centrálním sluncem, neboť každý nulový bod funguje jako dimenzionální brána do hyperprostoru (vnitřních mentálních světů, v nichž neexistuje prostor, ani čas), který spojuje naprosto vše se vším do jednoho společného nyní.
 
PS: V každém centrálním slunci jsou uloženy veškeré informace obsahující plány tvoření, pomocí kterých jsou vytvářeny veškeré existence v tom systému, kam každé takovéto centrální slunce své energie dodává.
 
 
Transmutační, čili harmonizující, regenerující, ozdravující a omlazující světlo, pramenící z centrálního slunce.
 
Další podrobnosti na: Spouštěč od Boha, aneb jak se dostat do souladu s energií ze zdroje.
https://www.inner-light.ning.com/profiles/blogs/spoustec-od-boha-ane...
 
 
Propojte si čakru svého duchovního srdce s čakrou svého hmotného srdce. Stačí jen požádat své vyšší já, aby tak učinilo. Tím dojde k synchronizaci hmotné podstaty s podstatou energetickou, no a pak už na všechno a všechny jen sviťte. :-)
Ti z Vás, co na toto propojení potřebují něco více hmatatelného, mohou použít meditaci, kterou naleznete na tomto odkazu:
https://www.inner-light.ning.com/forum/topics/archandel-gabriel-medi...
Též je velice dobré si k tomu přečíst i článek uvedený na tomto odkazu:
https://www.inner-light.ning.com/forum/topics/archandel-anael-posels...