JAK PRACOVAT S ENERGIEMI 5

29.12.2011 16:18

 

VI. / Jak pracovat s energiemi / Využití na vlastní obranu 2.

 | Alue |  Jak pracovat s Energiemi - seriál

Při útoku temných bytostí:
 
Jak se tak postupně dozvídám, nejsem rozhodně jediná, kdo občas měl nebo mívá tuto špatnou zkušenost. Démoni, nepříjemní duchové, skřeti… žijeme v multidimenzionálních tělech a světech, proto přikládám i tento druh vizualizace:
 
Jako obrana velice dobře funguje představa bílého vajíčka z energií. - Můžete se první napojit na energetický kanál a z nabrané energie vizualizací vytvořit vajíčko okolo celého svého těla. Až bude vajíčko hotové, uzavřete s ním dohodu, že zabrání všemu zlému, aby k vám proniklo.
Pokud nemáte čas na nabrání energie a jen máte nepříjemný pocit když někde jdete, funguje i pouhá vizualizace bez nějaké speciální práce s energií, byť není tak moc účinná. Vše má takovou sílu a takovou hodnotu, kolik práce a úsilí do toho vložíte! (1.)
 
 
Další velice dobrá vizualizace je opět představa anděla. Pokud ležíte v posteli, můžete si ho v hlavě namalovat hned vedle sebe, jak vás objímá. Pokud to nepomůže, představte si, jak nad vás roztahuje obrovská křídla, nebo představte dalšího anděla z druhé strany. - Tím si buďte jistí, že v tu chvíli skutečně s andílky komunikujete a že skutečně k vám přijdou. Proč? - Jeden ze zákonů vesmíru je Zákon Rezonance. - Nač pomyslíš, to si přitáhneš. (2.)
 
Pokud jste zrovna někde, kde nejste z žádné strany krytí, je to trochu složitější. Temné bytosti využívají vašeho strachu a této možnosti. Pamatujte si, NEPŘÍTEL CHODÍ VŽDY ZEZADU - A přesně to platí právě na temné bytosti. - Velice dobrá obrana při útoku na nechráněném prostoru je kombinace andělů a energií. - První se napojte na vesmírnou sílu přes korunní čakru. - Nasměrujte ji do rukou a použijte ji na vytvoření bílého štítu před sebou. - Za sebe postavte obrovského anděla, který vám kryje záda. Jste k sobě otočení zády, oba natahujete ruce dopředu. Vy držíte štít z jedné poloviny, anděl za vámi drží tu druhou polovinu. - Tohle je naprosto geniální způsob, jak se bránit. Ale pokud je na vás příliš složitý, jsou jiné, výborné metody. (3.)
 
Sedněte si a napojte se opět na energii z vesmíru. Naberte ji do svého těla a potom ji vysílejte do okolí v kruzích. Vaše vizualizace rozhoduje, jak energie bude působit. - Směrem od vás se šíří v kruzích do obrovské dálky vlny bílé energie, která rozpouští všechny temné bytosti, které okolo sebe vidíte, nebo cítíte. - Mělo by to vypadat, jako když hodíte kámen do vody. (4.)
 
VIII.
 
 
Při vysávání jinou osobou:
 
Ne vždy má člověk čas udělat si na někoho rituál s růží proti kradení energií. Ale pomocí vizualizace se můžete bránit i proti jiným lidem.
 
Když u vás je někdo, kdo říká nepříjemné věci a vy nemáte možnost odejít a cítíte, jak z vás odchází síla a začínáte být nešťastní nebo jakoby lapení v pasti, pomoc je velice jednoduchá. Opět si okolo sebe představte vajíčko, které vás odřízne od energií toho druhého. Pamatujte, že každý z nás vyzařuje energii a máme aurická pole, která sahají od jednoho do 1,5 - 2 metrů od těla.. Když u sebe stojí dva lidé, jejich pole se navzájem ovlivňují a překrývají. - Vajíčkem tyto aurická pole oddělte.
IX.
Technika vajíčka je velice účinná. U mě funguje výborně i na dálku, skvělá zpráva je, že vajíčko není pouze technika obrany, která se aplikuje jen na vaše tělo, ale dle vašeho uvážení můžete do vajíčka zabalit cokoliv. - K tomu se ještě vrátím.