Hodí kurungovity Čechům záchranný kruh před rakovinou?

22.08.2012 15:44

 

Hodí kurungovity Čechům záchranný kruh před rakovinou?
 
O kurungovitech mi poprvé napsal jeden ze čtenářů OSUDu, se kterým jsme tu a tam prohodili pár mailů. Prý jestli je znám a vím, co umí. Pak douho nic a pak napsal znovu, proto jsem si jich pár svého času vzal i do e-shopu. Zkoušel je energeticky měřit a naciťovat... a vnímal je stále lépe.Jenže, stále je to spíš na úrovni pocitů, navzdory jejich výborné pověsti.
 
Mám rád ty ruské bohatýry. Nevím, zda je v Rusku a Ukrajině tolik různých duchovních učitelů, léčitelů a guruů, jako u nás, nebo ještě více, ale ... miluju ruskou duši. Poznáte to v očích. Zadíváte se jim do očí.. a většinou tam je Světlo! Jsou si vědomi své síly a svých znalostí, nesou se jako lvi.
 
S jedním takovým sedím na kávě. Možná by měl Michail Vladimirovič Kutušov dostat Nobelovu cenu.. možná ji jednou dostane. A možná se třeba jen pokouší marně o něco, čeho - sám - dosáhnout ani nemůže. Přesto ohlas jeho práce je obrovský a jde napříč spektrem, dokonce i od vědců v Evropě, Rusku, Izraeli....tajná klinika v jedné z balkánských zemí, v zemi, jež jako jedna z mála evropských hodně slyší na alternativní medicínu a léčení.
 
"Víte, Česká republika je na tom velmi špatně... přijde brzy doba, kdy mnoho lidí a možná dokonce většina dostane rakovinu. Může za to mnoho věcí.. stres, nedostatek Slunce, hodně elektormagnetického ozáření, počítače, mobily, vysílače, kmitočty, málo pijeme.. ale hlavně špatné vztahy a špatná strava. Opravdu vidím Čechy jako epicentrum nákazy," říká a já se obávám, vlastně někde uvnitř vím, že má pravdu. Že to je obraz naší země někdy za 5,10 nebo 15 let.
 
Ono už teď jsou ta čísla v podstatě nejhorší v Evropě.
 
Tuším, jaké je řešení. Totální změna snad všeho, čím se Češi a Slováci halí. Myšlení, vize, vztahy, strava, domy.. jenže jsem skeptik. Nejsem si jist, zda to dáme. Možná jednotlivci, určitě však ne většina.
 
"Tady je to samá chemoterapie, nebo podvodní léčitelé," říká profesorovi, který chápavě kýve. "Musíte si to vyvzdorovat, aby se léčilo i alternativně, aby se testovalo na přístrojích, které to již umí říci, musíte základat sdružení a povídat si o tom," odpovídá. "Dokud máte čas!"
 
I kurungovity jsou taková nějaká první pomoc.. ale tonoucí se stébla chytá.Co v nich dělá tu velkou efektivitu? Brokolice? Černý rybíz? No, zejména enormní množství B-17. To není nic nového, psali jsme o tom už několikrát. Ale samotná B-17 s laetrilem je pro lidi zpravidla velmi silná darda pro imunitní systém i buňky. Ale spojení složek je zřejmě do jisté míry přelomové a unikátní.
 
Profesor vytahuje mašinku, která měří, kdo UŽ toho raka má, a kdo ne, nebo třeba možná jen "ještě ne". Měří mne, ručička se prudce vztyčí.. ani nedýchám... v pořádku, říká. Měří lidi, co jsou na schůzce se mnou, druhý dobrý, třetí... hm, je to tam.
 
Díváme se po sobě. Polykám na prázdno. Vlastně je dobře to vědět o sobě dopředu. Rok, dva, tři, pět dopředu. Mám dojem, že to ten šílený profesorův přístroj prostě nějak opravdu vidí. Třetí člověk u stolu kýve, že opravdu jisté problémy má.. slyším to od něj až teď.
 
O kurungovitech mi poprvé napsal jeden ze čtenářů OSUDu, se kterým jsme tu a tam prohodili pár mailů. Prý jestli je znám a vím, co umí. Pak douho nic a pak napsal znovu, proto jsem si jich pár vzal do e-shopu. Zkoušel je energeticky měřit a naciťovat... a vnímal je stále lépe.Jenže, stále je to spíš na úrovni pocitů, navzdory jejich výborné pověsti.
 
Bohužel, nemám zatím kolem sebe větší skupinu, karcinogézně náchylnou, na které by bylo možné tyto produkty nějak efektivně otestovat. Samozřejmě, dnes, kdy v podstatě již téměř polovina žen má nějaký stupeň údajné karcigenity čípku, by výsledky šlo zjistit poměrně rychle.
 
Pokud někdo bude mít nějaké další doplnění k tomuto - podle mne velmi nadějnému produktu - dejte vědět. Moc si přeju, aby těm pár čtenářům, kteří je v poslední týdnech objednali už částečně v nouzi, pomohly! K rakovině se v dalších článcích vrátíme v nejbližší době znovu.
 
zdroj: osud.cz