Energetické čištění

14.12.2012 09:21

Je vhodné naučit se pravidelně zbavovat negativních energií, čistit se od myšlenek spojených se strachem, jak vlastních, tak cizích. Únava je hlavním příznakem toho, že do vás nízké energie pronikly. Tento typ únavy neodstraní kofein, spánek ani cvičení. Pocit hluboké únavy je chronický, neboť jeho zdrojem není vaše fyzické tělo. Avšak nejen únavu, ale i její příčinu můžete odstranit velice jednoduše. Kdykoli se budete cítit unaveni, zkuste použít následující metody energetického čištění. 

 

 
 
ZPŘETRHÁNÍ POUT

 

Tato metoda je základem energetického čištění. Kdykoli na vás někdo pomyslí s pocitem, že mu můžete pomoci, v tu chvíli vám odčerpává energii. Napojí se na vás éterickými “kabely”. Dokonce vůči vám prostřednictvím tohoto spojení může vysílat negativní energii. Jedná se však většinou o nevědomý proces. 59d60e3b00_27816329_uToto spojení pomocí éterických vláken vidí jasnovidci a vnímají senzibilové. Ke zpřetrhání těchto pout stačí v duchu nebo nahlas pronést tato slova:
“Archanděli Michaeli, sestup ke mně a přeruš všechna pouta, kterými je mi odčerpávána energie a vitalita.”
Jestliže jste opravdu připraveni se těchto pout vzdát, archanděl Michael vaše přání okamžitě splní. Někdy však lidé lpí, právě na vazbách, které je energeticky oslabují, z nezdravé potřeby být pro druhé nepostradatelnými. Jestliže je to i váš případ, požádejte archanděla Michaela, aby vám pomohl zbavit se strachu, který vaši potřebu nepostradatelnosti vyvolává. Nezapomínejte, že archandělé mohou být současně přítomni na mnoha místech najednou a že nejsou omezeni časem ani prostorem.

SPOJENÍ S PŘÍRODOU

Rostliny a zvířata poskytují vítaný odpočinek po vyčerpání, které způsobuje umělé osvětlení, elektromagnetické pole, zvonící telefony, ale i stres z kontaktu z cizími lidmi. Rostliny jsou navíc schopny zbavovat mentální, emocionální i fyzické tělo člověka energetických škodlivin. Když se cítíte unaveni, vyjděte si na procházku. K posteli si dejte květináč, aby vás rostlina a její vily mohly ve spánku energeticky čistit.

KOUPELE V MOŘSKÉ SOLI

Pokud nežijete u moře, rozpusťte si v teplé lázni mořskou sůl. Koupel ve slané vodě má podobné účinky. Čistá mořská sůl zbavuje tělo škodlivin. Je však třeba vyhnout se výrobkům uměle barveným a parfémovaným, abyste jejich prostřednictvím nedostávali do těla ještě další chemikálie.

Čerpáno z knih od Doreen Virtue