AKTIVACE KRISTOVSKÉHO LIDSTVA

15.11.2011 17:41

 

Aktivace Kristovského lidstva

Aktivace Kristovského lidstva

 

Nastává viditelná aktivace světelných vzorců existence vnitřního božství Kristovského lidstva, jejichž prapůvod se nachází v říši starodávného Egypta – místě vzniku současné lidské rasy, jakožto klíčová vibrace pro aktivaci Kristova vědomí v lidských bytostech.

Záchranným kruhem, který aktivuje tento způsobvědomí je určitá vibrace, která se nastartovává experimentální technikou. Tato technika může změnit současný stav převládajícího animálního vědomí lidstva. Je to technika propojování s jinými dimenzemi vlastního vědomí a vědomí světelných bytostí. Je to v podstatě jakási evakuační technika, která se používá ve chvíli, kdy energie, které jsou generovány rasou dosáhnout určité vibrační úrovně. Technika má několik technik a všechny mají za úkol zprostředkovávat světlo. Boří zdi mezi iluzí a realitou, je to technologie velkoplošného světelného záběru na cíl. Je zde na Zemi již 25 let. Všechny techniky, které se provozují pro zvýšení vibrací lidského vědomí s jediným cílem – a to aktivací Kristova vědomí, jsou techniky jedné techniky. Světelné bytosti jsou připraveny ke spolupráci a jsou v plné zbroji. Je zajímavé, že cílem světlených bytostí není spolupráce od současné lidské rasy, nýbrž spolupráce s bytostmi původního lidstva a  dále pak jejich vzájemná spolupráce.

Lidská rasa nemusí spolupracovat, ale může

Lidská rasa nemusí spolupracovat, ale může. Kdo nespolupracuje, dostane výpověď, bude muset přejít do jinédimenze. Projevy karmy se dostaly do stavu, kdy se pomyslný vějíř duality může rozlomit, a dojde k propadu bytostí. Vějíř praská, již se rozlomil, a praská dál. Rozpadl se úplně a nelze zastavit tento proces odehrávající se plně v úrovni duality. Již nyní je na dvě části.  Kdo prostoupí na jeho „světlou“ stranu, bude zachráněný, kdo neprojde – zůstává.

Smrt nebo život, vždy je stejná šance

Smrt nebo život, vždy je stejná šance. Rok 2012 vyjeví, co vyrostlo v božské zahradě duálního systému na naší planetě. Vyroste-li krásná a čistá květina, bude květina, neboť Bůh se rozhodl mít krásnou zahradu. Když plevel, tak bude plevel. 2012 – bude náhlé prudké zjištění toho, jestli jsi plevelem nebo květinou, což s sebou obnáší prudké rozčarování některých jedinců, kteří neustále budou sebe a okolí přesvědčovat, že oni jsou také květiny, což povede k ještě větším energetickým konfliktům na Zemi.

Snažme se proto nacházet své vnitřní zárodky božích květů již nyní, neboť není možné projít transformací příliš rychle, přestože se právě toto děje.  Snažme se své plevelné animální buňky přeměnit a zušlechťovat, dokud jsou nám světelné techniky nakloněny a dokud je čas, neboť času pomalu ubývá, a plevel se nemilosrdně snaží pohltit naše miniaturní kristovské buňky, které jsou zárukou budoucího nádherného květu a budoucího láskyplného vědomí života ve fyzických tělech.