Žijeme ve dvou světech

10.10.2012 15:12

 

 
 
 
Žijeme ve dvou světech
 
 
 
 
Žití  dvou světů
 
Zvyklo  být to tak, že třetí dimenze byla ve vaší přítomnosti a pátá dimenze byla ve vaší budoucnosti. Nyní, stále více, zažíváte, že realita, kterou jste znali jako třetí rozměr se pohybuje do minulosti, zatímco pátá dimenze se pohybuje do vaší přítomnosti. Budoucnost neexistuje, protože když vaše vědomí přejde do páté dimenze, je tu jen TEĎ.
 
Navíc, vaše energie se stěhuje pryč od světských činností fyzického světa a cítíte se plní energie jen když jste zapojeni do činností s lidmi a na místech, která rezonují s vaším pět dimenzionálním vědomím. Nicméně vás tato přijíždějící přitažlivost, kterou cítíte těsně za hranicí vašeho dosahu stále vábí. Ve skutečnosti se děje to, že to co cítíte, chcete, předpovídá se začleňuje do vašeho denního života. Vlastně se to začleňuje do denních životů všech, kteří dokáží přijmout tuto frekvenci světla.
 
Opravdu, to co zažíváte je frekvence světla, která vždy byla za hranicemi vašeho vnímání. Avšak nyní je Gaia osvobozování z pout starej temnoty, Její lidé se stále více přidávají ke řadou Její rostlin, hmyzu, zvířat, elementů a elementálů aby putovaly do páté dimenze. Ti z vás, kteří otevřeli své mysli procesu probouzení začínají vstřebávat toto světlo vyšší frekvence. Vlastně světlo není vyšší frekvence protože je vícerozměrné. Takže obsahuje všechny kmitočty, včetně kvantové, nulové frekvence.
 
Je to pátá dimenze a za ní a také nulový bod, energie před které je lidstvo postaveno. Je to pro vás výzva protože tyto energie jsou nové pro vašich pět smyslů. Rozšířené vnímání vaší multidimenzionální Duše / JA může snadno vnímat kosmické vlny točité energie (angl. torsion energy) proudící z černé díry ve středu Mléčné dráhy az nyní otevřené brány Galaktického Středu. Na druhé straně jsou tyto vlny jedinečnou zkušeností re vaše ego / ja kterou zápasí aby přijalo, přeložilo a začlenilo tyto frekvence světla / informace i když jim vaše Duše / JA dá zelenou.
 
 
 
https://www.novadoba.estranky.cz/clanky/ufo-a-vesmirni-lide/arkturia...