PLEJÁDY

10.02.2012 16:19

 

Plejády je mladá, otevřená hvězdokupa v souhvězdí Býka. Plejády jsou především spojovány s alternativním způsobemléčení. V minulých životech jste mohli být kněžkou s rozvinutým darem vnitřního zraku a vědomého snění. Je možné, že v současnosti pracujete multidimenzionálně a během snění se věnujete léčení a spirituálnímu učení, čímž přinášíte na Zem nový způsob učení a léčení. Je třeba si vzpomenout na svůj způsob léčení/šíření informací, protože mnozí lidé potřebují velmi specifická léčení a otevření, aby se připravili na přijmutí vyššího vědomí. Plejádská světelná terapie pracuje s vysokofrekvenčním světlem, které jemně působí na energetické těla a uvolňuje bloky, emoce a energii druhých lidí, které jsme na sebe nabrali. Přijímání světla je klíčem k aktivaci vyššího potenciálu a přijmutí části své vlastní celistvosti. V nitru se to projevuje jako příval přátelství, důvěry a staré lásky.

Sírius je nejjasnější hvězda na noční obloze a nachází se v souhvězdí Velkého Psa. Je pozorovatelná z každého obydleného místa na Zemi. Je známa jako hvězda Isis. Sírius jedna z vzestoupených hvězd, planet a konstelací, která souvisí se Zemí. Při jejím spojení dostáváme informace o spirituální technologiiposvátné geometriivědě a informace z vyšší mysli, pomáhá nám spojit se s vyšším vědomím. Pokud se podíváte na Sírius na mapě nebo na obloze, nalaďte se na něj a poslouchejte, tak se spojíte s jeho moudrostí. Pythagoras byl napojen na Sírius.Hvězdný systém Sírius pomáhá Zemi vzestoupit.

Orion je souhvězdí na nebeském rovníku (větší část na severní polokouli) a je viditelné téměř z celého světa. Souhvězdí je proslulé kvůli Orionovu pásu a je jedno z nejbohatších souhvězdí na jasné hvězdy. Napojení na souhvězdí Orion nám pomáhá lépe porozumět univerzálním zákonům a spojit se smoudrostí. V Řecku pod Panteonem je křišťálová pyramida, která je stále spojena s vyšší moudrostí souhvězdí Orion, čímž zabezpečuje přísun potřebných informací na Zem. Orion je známo jako souhvězdí osvícení a je spojeno s mnoha dušemi žijících na Zemi – na Orionu byli vycvičeni. Lidé napojeni na Orion mají v auře vysokofrekvenční energii a otevírají ostatní jejich speciálnímu světlu.

Neptun je osmá a od Slunce nejvzdálenější planeta sluneční soustavy. Neptun má charakteristicky modrou barvu, která je zapříčiněna mj. přítomností většího množství metanu v atmosféře a je známa jako vodní plaenta. Reprezentuje vyšší spiritualitu,vyšší vědění a pravdu.

Planeta dostala své jméno podle římského boha moří Neptuna. Někteří lidé jsou napojeni na informace, které byly přístupné v období Atlantidy a znovu získávají schopnosti, které tenkrát měli. Přístup k těmto informacím také získáváme napojením na portál v Bermudském trojúhelníku, kde je stále přístupný interdimenzionální portál Velkého krystalu z doby Atlantidy. Tento portál je spojen s planetou Neptun. Poté, co se přesuneme do 5D, můžeme stahovat informace o nových technologiích.

Venuše je druhá planeta od Slunce ve sluneční soustavě. Je pojmenovaná po římské bohyni lásky a krásy Venuši. Lze ji ze Země vidět jen před svítáním nebo po soumraku, a proto je Venuše někdy označována jako „Jitřenka“ či „Večernice“ a pokud se objeví, jde o zdaleka nejsilnější téměř bodový zdroj světla na obloze.

Výjimečně lze Venuši pouhým okem spatřit i ve dne. Venuše je planetou lásky a napojuje na vesmírné srdce a vyzařuje růžovou barvu. Bytosti spojené s Venuší vyzařují v jejich duších lásku. Venuše je spojena sportálem v Honolulu, který je spojen se sakrální čakrou a Archandělem Gabrielem. Tento portál pomáhá očistit naše porozumění sexuality a respekt k sobě, vyrovnat mužsko-ženské energie. Tyto vyšší energie umožní poznat pravou lásku a vyšší sexuální vyjádření jen pokvete, dále umožní teenagerům dělat moudré rozhodnutí ohledně jejich sexuality. Tyto vyšší energie umožní lidem užívatbezpodmínečnou lásku, která uvolní karmu z minulých vztahů. Pokud uvolníme provazce z minulosti, pozveme do našich životů vyšší kvality vztahů, a otevřou se nové dveře, které přinesou širší možnosti a léčení, budou se rozpouštět emoční bloky a my najdeme své štěstí. Kvalita vztahů se prohloubí.

Dále energie z Venuše umožní každému v rodině zůstat svobodný a zároveň spojený s rodinou. Spousta rodin zůstává emočně připoutaných a rodinní příslušníci nemohou být sami sebou a nemohou ani odejít. Energie z Venuše nám umožňuje být sami sebou, upřímně se vyjadřovat, nakládat se svým životem, jak chceme, následovat své srdce a zároveň cítit spojení se svou rodinou. Po mnoha letech se členové rodin začnou podporovat, protože budou propojeni s vyšší láskou.

Májská pyramida v Guatemale je propojena s Venuší, vesmírným srdcem, Síriem, Andromedou a magnetickými liniemi v zemi. Májská pyramida je postavena přesně podle propojení s konstelací hvězd a galaxií. Byla postavena tak, aby se 21. 12. 2012 spojily s Venuší a Andromedou, aby uvolnili podstatné informace o Atlantidě a hvězdnému vědění. Tato síla se dotkne pyramidy, což způsobí znovuzrození solárního vědění lidstva a urychlí vzestup lidí a planety a tak vznikne Nový Zlatý Věk. Dále vznikne transformace emoční lásky na čistou lásku. Toto spuštění podpoří zvýšení energie kundalini na Zemi.

Po pádu Atlantidy energie kundalini planety byla maskulinní. Obsahovala nízké frekvence pozdější Atlantidy, což potřebuje léčení, aby planeta mohla vzestoupit. V roce 2008 se tato energie spojila s ženskou kundalini, aby se planetární život udal do rovnováhy. Nicméně atlantský aspekt kundalini stále potřebuje léčení, čemuž dopomáhajíPlejáďané, kteří mají přístup k atlantským energiím. K vyrovnání mužsko-ženských energiií dochází přes čakru Země. Maskulinní síla planety se postupně uvolńuje a koupe se v klidu v léčivé energii. Mění se z “válečného bojovníka” na “pokojného bojovníka”, který funguje pro nejvyšší dobro s moudrostí, ochraňuje slabší, chudé a zranitelné. Tato mužská síla pomáhá lidem na Zemi udělat rozhodnutí pro nejvyšší dobro a přináší nezbytné vědění k transformaci, abychom na planetě mohli žít v harmonii.

Zdroj: The keys to the universe – Diana Cooper