Mistrovské krystaly

26.11.2016 10:49
Mistrovské krystaly jsou tím, čím zkrátka jsou – “Mistry“. Existují ve stavu perfektního tvaru a představují soulad se zdrojem světla. Každý z Mistrovských krystalů představuje určité zákony a otevírá brány, skrze které lze zažít vstup do světa jednotného ducha a země. Tyto krystaly jsou poslové z nebes a učitelé božského zákona. Některé jsou nemilosrdné v odstranění temnoty egocentrických postojů a učení, zatímco druzí slouží k otevření vědomé komunikace do sféry vyššího já.

Katarina raphaellMistrovské krystaly jsou všechny Krystaly Učitelskými. Příchod těchto krystalů v této době a pochopení jak je využít poukazuje na to, že jsme připravení přijmout velké vědění, které jsme nyní schopni také pochopit. Pro naši rasu je možné začlenit do našich mentálních procesů myšlenky a koncepty, které nyní dokážeme použít. Využíváme pouze jednu desetinu naší mozkové síly. Jsme ale schopni používat 100%. Mistrovské krystaly vyzařují frekvence, které aktivují vyšší síly mysli a směrují naši pozornost na úroveň duše. Jsou umístěny a zrozeny na povrchu země, aby přitáhly ty, kteří jsou nedočkaví a připravení uskutečnit fenomenální transformaci.

Geometrická struktura krystalu Channelingu, Přenašeče a Okna je jejich nejvíce specifickým znamením. Jsou symbolicky hluboké, numerologicky významné a fyzicky jsou představiteli božského řádu. Geometrie Mistrovských krystalů je přesná a specifická, určující jejich účel a využití.Lejzrové hůlky a Strážci Země jsou nástroje posilující pradávná vědění od kořenových civilizací, zatímco Elestial očišťuje od temnoty mysli umožňujíce odhalení pravdy a vyladění na hvězdné sféry. Dow krystal přenáší čistou esenci Kristovského vědomí. Tantrická Dvojčata nás učí, jak se zharmonizovat s naším vlastním vyšším já stejně tak jako s druhými. Krystal Isis předává tajemství sebe-léčení a mysteria ženství. Světelné Katedrály jsou otevřené banky informací, které mohou být naprogramovány a informace vysílány do našeho vědomí. Dévické Chrámy jsou “kočáry“ prostřednictvím kterých nás mohou nefyzické bytosti provádět na naší spirituální cestě. A nakonec Spojovatel Času nám pomáhá v rozpouštění iluze lineárního času aby přínos, který naše pozměněná osobnost může nabídnout, mohl být nabídnut v přítomném životě.

Mistrovské krystaly jsou nejčastěji používány v osobní meditaci nebo s partnerem nebo skupinou stejně smýšlejících a zaměřených lidí. Je dobré nenechat druhé dotýkat se těchto krystalů v období, kdy s nimi aktivně pracujete. Každý krystal předává svou esenci a účel, takže čisté přijímání jedince pracujícího s krystalem je základním předpokladem k přístupu k vědění, které je přenášeno. Proto schopnost uklidnit nahodilé myšlenky, které se neustále vynořují z podvědomí, a disciplinovaná mysl k přijetí učení Mistrovských krystalů, je první lekcí. Trénováním mysli postřehnout frekvence Mistrovských krystalů a umění “nitro-dimenzionální“ komunikace je trénována a mezera mezi lidskými a minerálními formami je pak přemostěna.

Pro ty Mistrovské krystaly které se manifestují v našem životě jsme připraveni a ony jsou zase připraveny být aktivovány naším vědomým vyladěním se na ně. Používejte tyto krystaly s naprostým respektem a čistým záměrem. Jsou našimi průvodci, učiteli, přáteli a jsou zde.

Autorka: Katrina Raphaell - nejlépe prodávaná autorka knih na téma osvícení krystaly a léčení krystaly.


Překlad: Taunia Atiriamin
www.slunecnabrana.euwww.martinachristova.eu  

Tento článek lze šířit nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením autora a překladatele a aktivním odkazem na stránky www.slunecnabrana.euwww.martinachristova.eu a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.