DMSO – Skutočne zázračný roztok na viac ako 300 chorôb

26.04.2016 12:00

DMSO – Skutočne zázračný roztok na viac ako 300 chorôb

DMSO je účinný lék proti bolesti, blokující vedení nervových vláken, jež produkují bolest. DMSO snižuje zánět a otok snížením zánětlivých chemických látek. (DMSO) zlepšuje prokrvení oblasti zranění rozšířením krevních cév a z výšením dodávky kyslíku a omezením lepivosti krevních destiček. (DMSO) stimuluje hojení, jež je klíčem k jeho užitečnosti v jakémkoliv případě. Je jedním z nejúčinnějších požíračů volných radikálů známých lidstvu, jestli ne nejúčinnější.

_DMSO_

DMSO (dimethylsulfoxid) 
pre viac info klik na obrázok

V roce 1866 ruský vědec Alexander Saytzeff izoloval velmi zajímavou a zvláštní chemickou sloučeninu. Byly to krystalky, bez zápachu, netoxické a měli chuť po česneku, když byly ochutnány. V tét době neměl Saytzeff žádnou možnost předpovědět, že jeho objev bude vysoce kontroverzní po celou medicínskou historii, jež bude testován v tisících studií, poskytující zázračnou úlevu pro nespočet pacientů.
Nyní hovořím o dimetil sulfoxidu (DMSO), organické sirné směsi, jež byla užívána pouze jako průmyslové rozpouštědlo, to znamená, až do jeho medicínských vlastností, jež byli objeveni roku 1963 výzkumným týmem vedeným Stanley W. Jacobem, MD.

DMSO je vedlejší produkt sulfátového rozvlákňování („sulfátový proces“) který převádí dřevo na celulózu obsahující téměř čistá celulózová vlákna. Jako průmyslový, tak to může znít, proces jednoduše znamená ošetření dřevní štěpky se směsí hydroxidu sodného a sulfidu sodného, známého jako bílý louh, prolomení vazeb, jež spojují lignin s celulózou.

DMSO je účinný jako lék proti bolesti, popáleninyaknéartritidu, mentální retardace, mrtvice, amyloidózy, poranění hlavy, sklerodermie, zklidňuje bolest zubůzmírňuje bolesti hlavyhemoroidysvalové napětí, zabraňuje ochrnutí z poranění míchy, změkčuje zjizvené tkáně.

Ve skutečnosti, je to užitečné ve více než 300 onemocnění a je bezpečné.

Terapeutické vlastnosti

DMSO také proniká kůží a snadno proniká hematoencefalitickou bariérou, pronikající tkáněmi, a vstupující do krevního řečiště. Kromě toho, DMSO chrání buňky před mechanickým poškozením a je potřeba méně k dosažení výsledků. Jak plyne čas tak na rozdíl od většiny léčiv, které vyžadují zvýšené dávky. Má tišící účinek na centrální nervový systém a týká se to všech částí těla, když je absorbováno skrze kůži, včetně mozku. To znamená, že DMSO aplikováno na jednu oblast vede často k úlevě od bolesti v nějakém jiném místě, kvůli systémovému účinku.

Chová se jako nosič dalších substancí nebo léčiv, a také zesiluje jejich účinek. Ve skutečnosti, určitá léčiva rozpuštěná v DMSO, jako kortikoidy, antibiotika a inzulín, mohou být použity v nižších dávkách než obvykle bez snížení jejich terapeutického účinku a dále, jejich nežádoucí vedlejší účinky jsou velmi sníženy. Léčiva jsou také schopna projít skrze hematoencefalitickou bariéru, která je obvykle nepropustná.

DMSO podporuje vylučování moči a svalové uvolnění. Posiluje imunitní systém, zvyšuje tvorbu bílých krvinek a makrofágů, jež ničí cizí materál a patogeny v těle. Má také antibakteriální, antivirotické a protiplísňové vlastnosti. DMSO také zvyšuje propustnost buněčných membrán, což umožňuje vyplavování toxinů z buňky.

DMSO má radio ochranné vlastnosti proti smrtícím a mutagením účinkům rentgenového záření v buňkách, buněčných systémech a celých zvířat. Má také kryoprotektivní vlastnosti, to znamená, že je schopno chránit proti poškození mrazem.

Aplikovanie produktu DMSO

Obecně je DMSO aplikováno na kůži jako gel, krém, nebo tekutina. Přípravek může být užíván ústy, intravenózní injekcí, v mnoha případech společně s dalšími léky. Také bylo podáno subkutánně (podkožně), intramuskulárně (do svalu), intraperitoneálně (do břišní dutiny), intratekálně (do mozkových plen), inhalací, kapáním do očí, na sliznice a do močového měchýře. Intenzita a dávkování se velmi liší.

Pokud právě řešíte bolest nebo zranění, použijte lokální aplikaci. Nepijte to. Pití je na vážnou detoxifikaci a další vnitřní náležitosti. Pokud používáte růží ovoněný DMSO krém, je pravděpodobné, že nikdo neucítí česnekový zápach DMSO.

Mrtvice

Podáno brzy po mrtvici, DMSO může rozpustit sraženinu, která způsobuje mrtvici, obnoví krevní oběh a zabrání paralýze. Jakmile se DMSO dostane do těla, buď to namazáním na kůži, podáno intravenózně, nebo ústy, DMSO prostupuje tělo a prostupuje hematoencefalitickou bariérou, takže i ústní podání může zlepšit krevní oběh. Ideálně by to mělo být intravenózně.

Bolesti hlavy

DMSO je vysoce účinné při cévních bolestech hlavy a svalovém napětí, které tak často jde s bolestí hlavy. Může být užito v oblastech, jako jsou vlasová pokožka a v blízkosti očí. 90% roztok je účinnější.

Křečové žíly a tromboflebitida

Zevně DMSO může bělit teleangiektázii, malé krevní cévy blízko pod povrchem kůže. Také může snížit velikost křečových žil na nohách a zánět, jež je provází, spolu s úlevou od nepohodlných křečí.

Oční problémy

Jedna kapka 25% roztoku DMSO (zředěna ve sterilním fyziologickém roztoku nebo slaném roztoku) jednou nebo dvakrát denně je vhodná na oční problémy, včetně šedého zákalu a glaukomu (zeleného zákalu).

Iné problémy

DMSO je vhodné aj na iné problémy napr.: Artritida, podvrtnutí, námaha, urogenitální onemocnění, duševní poruchy, podiatrie, keloidy, jizvyspáleninymodřinyinfekce, angina pectoris, srdeční záchvat (infarkt), poranění mozku a míchy.

Řešení problémů

Pouze čištěné a řádně zředěné DMSO by se mělo používat. Pokud ředíte čisté DMSO, vždy to dělejte do destilované vody. Pokud je aplikováno, místo na kůži stejně tak ruce by měli být důkladně čisté před aplikací. Toto je nanejvýš důležité, protože DMSO vlastnosti umožňují nečistotám být vstřebány skrze kůži a transportovány do krevního řečiště.

DMSO je známo jako jeden z nejméně toxických látek v biologii  a tak jakékoliv závažné nežádoucí účinky by měli pocházet z potenciálních kontaminujích léků, které DMSO vnese do těla. Stojí za to znovu opakovat, DMSO a jakákoliv látka rozpuštěná v něm bude pronikat kůží, krevní mozkovou bariérou a jinými částmi těla velmi rychle.

Pamatuj také, že DMSO zvyšuje účinek léků, jako jsou léky na chudokrevnost, steroidy, léky na srdce, sedativa atd.

Zdroj: www.zdravi-az.cz
Tu nájdete článok z ktorého je urobený preklad: www.health-matrix.net