ATLANTSKÉ LÉČENÍ

14.11.2011 18:36

 


 

Atlantské léčení přináší napojení na energii a vědění, které byly k dispozici v době dávných civilizacích, kdy lidem bylo přístupné vědomí 5D. Tyto vhledy umožňují lidem, aby žili v souladu se svou celistvostí  a celkem a vzpomněli si na svůj životní cíl. Ve vědomí 5D víte přesně, jak jednat na základě své celistvosti, např. se dlouho nedokážete v nějaké záležitosti rozhodnout, a pak vám to "dojde", a uděláte to, a všechno jde "jako po drátkách" a vy jste spokojení z výsledku a druzí z vašeho činu mají ten nejvyšší užitek. Je to být ve správnou dobu na správném místě.

Vědomí 5D nabízí potřebné vhledy a energii, např. pokud vás bolí hlava,  "zničehonic" zmáčknete jeden bod na hlavě a hlava přestane bolet. Atlantské léčení umožňuje podívat se na život člověka z pohledu duše, z vědomí, že emoční stavy a fyzické onemocnění jsou příležitostí ke zvládnutí životní lekce a příležitostí objevení vyššího smyslu emočního stavu a onemocnění. Člověk se vědomí 5D otevírá postupně. 

Vede k průhlednosti ve vztazích, vede k tomu, abychom jasně vyjadřovali, co v nás žije a jaké jsou naše potřeby. Jak se vaše duše touží vyjádřit? Co rozezpívá vaše srdce? Chcete malovat, skládat hudbu, léčit, vázat květiny, fotografovat? Atlantské léčení asistuje při navrácení do harmonické rovnováhy. Každý člověk je jedinečný, jeho lekce začaly v jiném období, pochází z jiného prostředí a řeší si jiné věci, nicméně každý člověk se může vyléčit sám, získat potřebné informace a najít cestu ke své spokojenosti. Pokud člověk není připraven změnit svůj život, není mu pomoci. Není vhodné brát druhému příležitost z poučení z jeho lekce, a sílu, kterou vynaloží na to, aby zvládnul problém.

Atlantským léčením lze vyléčit fyzickou nemoc. Je třeba, aby člověk každý den vnímal své myšlenky, pocity a byl upřímný.  Vše, co je potřeba v daný okamžik vědět, je v každodenním životě projeveno. Atlantské léčení je navrácení se do stavu duševní pohody, je to léčení duše. Je třeba důvěřovat životnímu procesu a přijmout své životní cykly. Atlantské léčení pracuje s informacemi, které člověk dostává ze svého fyzického, emočního, mentálního a spirituálního těla a vede k porozumění, jak tyto informace přirozeně aplikovat ve svém životě. K léčení napomáhají různé techniky, např. meditace k aktivaci DNA a uvolnění systémů na buněčné úrovni; cvičení k rozšíření mysli; práce s krystaly; vnímání působení zvuku a barev, slunečního a měsíčního světla na nás; otevření 12 čaker; napojení na křišťálové pyramidy a chrám léčení atd.

Léčení je umění vyvážit mysl a tělo, city a ducha. Této rovnováhy lze nejlépe dosáhnout v takovém každodenním běžném životě, který udržuje všechny stránky lidské osobnosti v harmonii a poskytuje jim řádnou "výživu". Ne každý člověk má stejné potřeby a ty se mohou zásadně lišit. Naše buňky těla mají vědomí a my můžeme pomocí působení zvuku, barev a pohybu udat nefunční část buňky do pohybu a tím nastolit v buňkách vibrační rovnováhu. Atlantské léčení podporuje spuštění samoléčebného procesu, podporuje samoúzdravných schopností a vlastní vibrace organismu. Člověk má obrovský potenciál, který se dá využít k léčení, upevnění zdraví, tvořivosti a celkové spokojenosti. 

Léčení a uzdravování je pomáhat ostatním zintenzivnit jejich vitalitu a pružnost tak, jak to ještě předtím nikdy nezažili nebo jak si to ani nedokázali představit. Máte sílu se vyléčit.